היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקיץ הגיע והתחלנו לחשוב על נופש. הבעיה שלנו היא להחליט בין צימר לבית מלון ולא מבחינה רומנטית אלא מבחינה חווייתית מנוחתית בלבד.
מצד אחד, אין כמו בית מלון. נהנים מכל רגע בלי לעשות ולהביא כלום חוץ מבגדים, שמן שיזוף וכובע קש מצד שני, צריך מזומנים (ואנחנו בתקופת חיסכון)
אז חשבנו על צימר. עם בריכה, ים קרוב שאוכל להשתזף וכו' וכו'
אבל אני עדיין לא שלמה עם עצמי. מה אתן אומרות? מה יותר שווה לדעתכן? האם עדיף להשקיע סכום כסף וליהנות מכל רגע? או שאפשר ליהנות גם בצימר?
ולשאלת המאה, האם אתן לוקחות את הילדים? אני לא מסוגלת לחשוב להשאיר את נהוראי יומיים אפילו עם אמא שלי. אני כל כך אתגעגע ולא אפסיק לחשוב עליו
9 תגובות
עמוד 1
גם צימר זה טוב גם ככה אתם לא מתכוונים לבלות הרבה שם. כמו שאמרת אתם יוצאים לים בריכה וכו'. אנחנו בע"ה רוצים לנסוע ביוני ואני מתכוונת לקחת את תאיר
מאמי אני חושבת שאם אתם חוסכים אז צימר זה אחלה יש מלא צימרים מהממים עם כל הפינוקים
בית מלון! תאמיני לי שההוצאות כמעט אותם הוצאות! תעשי חישוב ותראי! וברור שללכת בלי הילד
מה התקציב שלכם??
לי בית מלון קורץ יותר. שאלת איפה יותר מבחינה חוויתית "נחים" אז אני נחה בבית מלון. וגם על אותה שאלה של לנוח- בלי ילדים.
בואי תשמעי, צימר טוב בדרך כלל עולה יוצר ממלון, לקחתי את רז לצימר כשהיתה בת 3 חודשים, לא אשקר לך- לא נהניתי!!!! לצימר הולכים בזוג רומנטי בלבד. לעומת מלון שהרבה באים עם ילדים ולרוב תמיד לילד יש חברה, היינו עם רז במלון באילת כשהיתה בת 8 חודשים ונהנינו בטירוף!! וגם היא! גם אני לא מוכנה לעזוב אותה אפילו לא ללילה. בקיצור- מלון!!!!!
צימר זה יותר מתאים לדעתי להאוירה הרומנטית, תהנו!
ברור שצימר אבל מהשווים (עולה יותר ממלון) אבל שווה כל שקללללללללל וברור שבלי הילד... חובה לזוגיות!!!!!!!!!! אנחנו גם נוסעים סופש הבא ללילה אחד..ואני משאירה אותו עם חמותי המדהימה (ושלי רק בן חודש וחצי ...אבל עכשיו זה הזמן) יש צימרים מדהימים עם בריכה והכל בשיא הפרטיות...אבל ממש להשתזף בעירום :) תסתכלי על: נוףאין סוף אחוזת גד /יעקב סוויטת מרדכי צוק גמלא