בקשר לדם טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שלא שומר זה פשוט הולך לפח

9 תגובות
עמוד 1
  • תאמיני לי מאוד מעניין באמת לדעת על זה לעומק???? איפה ניתן לקרוא על זה?
    יש לך מושג?אני כל הזמן מדלגת על הנושא הזה, חבל. אני אברר ואספר לך!
  • אני רוצה לתרום למד"א או משהו אבל הם לא אוספים בלניאדו

• בארץ מופעל כיום מרכז מידע בנושא שימור דם טבורי על ידי הבנק של חברת תא לחיים, הממוקם בבית החולים הדסה עין כרם. למידע נוסף בנושא - 1-700-700-577 או באתר האינטרנט www.talachaim.co.il

בנקים נוספים: קריוסל, ביוקורד, טבורית, עובריא.
  • לא רוצה פרטי רוצה מד"א...
  • אין לי מושג , תבדיק י את זה.
  • בוקר טוב!
    עד כמה שאני ביררתי במ.ד.א אז הם אוספים רק ב-2 מקומות שהם:
    ת"א אסותא ובירושליים.
    לצערי איילה הם המקומות אני רציתי גם ליתרום אבל....
    שניים בבית - שלישי בדרך.......
  • הי אורית,
    אני חושבת שאם את משיגה לך ערכה אצל מד"א או מבית החולים, ומבטיחה להם שאת שולחת להם את זה עם שליח, אז הם מסכימים.
    לדעתי, כדאי מאד לעשות את זה, גם אם המשלוח עולה 100 ש"ח (זה כלום לעומת פרטי), ואז זה שמור בהקפאה, ואם מישהו צריך את זה אז לפחות הוא נהנה מזה, ואם חס וחלילה אתם צריכים את זה אז יש לך זכות ראשונים על זה.
    אבל צריך לברר עם מד"א.

אני עשיתי בטבורית, זה נראה לי חשוב מאד.

בהצלחה..

• אורית,
    ביררת?
    כי זה נראה לי חשוב, שלא ילך סתם לפח..

• אני בדיוק בקשר עם מישהי משם. שאלתי לגבי ערכה. מה התכוונת לגבי זכות ראשונים על זה? זה לא נראה לי נכון כי הם לא כותבים שזה שלי אלא זה מסווג לפי סוג התאים וכו'..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה