טיפול שורש בהריון [:(] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 13+1 (היום) ועקב נפילת סתימה אני צריכה לעשות טיפול שורש והתור שנקבע לי הוא ביום ראשון ואני אהיה בשבוע 13+5. האם מותר בשלב הזה של ההריון לעשות טיפול שורש שזה כמובן אומר זריקת הרדמה מקומית ( אווץ`!!) או צילום.
    מודה לכם מראש ,
    שירי
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום שירוש
    אם יש צורך אז אפשר לבצע טיפולים (גם טיפול שורש), קחי בחשבון שבמהלך טיפול השורש יצלמו אותך לפחות פעמיים, אין צורך להבהל, זה בסדר. מותר גם לאלחש (זריקת הרדמה), רק לידיעתך (בהנחה שהרופא/ת השיניים יודעים), ישנם שני חומרי אילחוש נפוצים בשימוש במרפאות שיניים, לידוקאין עם אדרנלין ומפיווקאין. הראשון (לידוקאין) שייך לקבוצת התרופות שאפשר להשתמש בהן בהריון (B), לכן עדיף להשתמש בו ולא בשני.
    מקווה שעזרתי ולא סיבכתי.
    בהצלחה וכל טוב (אגב, האם יש לך כאבים בשן? אי אפשר לשחזר שוב במקום הסתימה שנפלה?)
  • לtiti המון תודה לך על תשובתך המפורטת. האמת שממש הרגעת אותי עכשיו אני אגיע לפחות עם הרבה פחות חששות למרפאת השיניים.
    לגבי הכאבים למזלי אין שם כאבים זו היתה סתימה מאוד גדולה שכללה לפחות חצי שן וכשהיא נפלה השן היתה ממש חשופה (חצי שן שלי וחצי שן סתימה) אז כשהלכתי ל"עזרה ראשונה" במרפאה שמו לי שם סתימה זמנית.
    את רופאת שיניים/סייעת? הידע שלך ממש נרחב

שוב תודה
  • טיטי

שוב תודה

דר` בועז ווייס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה