היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום רביעי 9.8 יום האהבה שעה 4 לפנות בוקר התעוררתי בפתאומיות עם כאבי מחזור שהיו צירים . בעלי ישן כמו קרנף ואני עדיין בדילמה להעיר אותו או לחכות עוד .בינתיים הלכתי לסיבוב עם הכלבה . השעה 5 וחצי הצירים מתחילים להיות ברצף בעלי התעורר באדישות נכנס להתקלח וישב מול המחשב. אני בינתיים נכנסתי גם להתקלח. ואז הוא מסתכל עלי בעניי עגל ואומר לי זהו הולכים ללדת? לקח את התיק שהכננו בעוד מועד ונסענו לאסף הרופא (בדיוק 5 דקות ליד הבית)עלינו למיון יולדות היה מפוצץ !!!! בעלי עם השטויות שלו "תראי איך הולך להם" ממש יש לך חשק להומור עם הכאבים. בחדר חיברו אותי למוניטור יש צירים סדירים פתיחה של 1 וחצי כל ציר הביא איתו את הכאב שהביא איתו את קול הצעקה שעלה ועלה. רצו להכניס אותי ישר לחדר לידה לעשות פקיעת מים וקדימה ללדת , אבל מה אין מקום בחדר לידה . העבירו אותי למחלקה לסיכון גבוה עד שהתפנה מקום . הצירים נהיו בלתי נסבלים התחלתי לצעוק אני רוצה טישטוש או אפידורל או משהו !!!! העבירו אותי לחדר התאוששות לאחר לידה בגלל שעדיין לא היה מקום בחדר לידה. במצב הזה כבר הגיעו הצירים לכאבים שאיאפשר לתאר. בדקו פתיחה 3 . פשוט צרחתי בעלי קרא לאחות שרצה והביאה אינפוזיה עם טישטוש . והאמת שזה נתן לי קצת אוויר בין הצירים אבל לא העלים את הכאב של הצירים . בעלי סיפר לי שבין ציר לציר הייתי רדומה . לאחר איזה שעתיים נמוג הטישטוש. במשך שעתיים פשוט צרחתי שם בצירים וכל זה בחדר התאוששות (מסכנות הנשים שהיו שם אחרי לידה שהיו צריכות לשמוע אותי) בעלי כבר היה חסר אונים . עד שהתפנה חדר לידה מס 7 בשעה טובה הכניסו אותי לחדר לידה שהיה מאוד מפואר אבל את מי זה מעניין שאת בצירים של כל דקה וחצי. שם הרגשתי כמו בכוכב נולד 10 . מרוב הכאבים צרחתי בלי הפסקה אפידורל אפידורל !!! בדקו פתיחה 3 וחצי . אמרו לי שהמרדים בניתוח קיסרי . כאן ראיתי איך בעלי הופך לאריה ורץ במזדרון וצועק "עכשיו רופא מרדים" . תוך 10 דקות באמת הגיע רופא מרדים רוסי כאשר כל דקה אני משתגעת מכאבים וצעקות . נכנס לחדר ובקול חלש באדישות מוחלטת מתחיל לספר לך כמה זה מסוכן ושאת צריכה לחתום (קיבינימט את מי זה מעניין תן לחתום כבר רק תעביר לי את הכאב) בעלי מסתכל עליו ולא יודע לבכות או לצחוק . ואז הרופא אומר"בעל בבקשה בחוצה " הרופא היה ממש עדין לא הרגשתי כמעט את הדקירות ו אחר 20 דקות הרגשתי שכל חלק מהאגן ומטה נרדם ובפעם הראשונה אני יכולה סוף סוף לנוח מהכאבים . בעלי חזר לחדר שרק עכשיו אני יכולה להסתכל ולנסות להבין מה הולך סביבי . ביד אחת מחוברת לאינפוזיה ביד שנייה לחץ דם ובגב אפידורל ומוניטור בבטן . בעלי נרגע שאני לא צועקת וישר כמו כל גבר ממוצע כיון את הכורסה הנפתחת אל מול המסך האל סי די טלויזיה לקח את השלט וחזר לשיגרה . במהלך הלילה היתה פתיחה של 4 עשו לי פקיעת מים והפתיחה לא זזה גם הצירים נהיו לא סדירים . עשו לי זירוז . 3 פעמים בא המרדים לאוסיף לי אפידורל השעה 8 בבוקר יום חמישי 10.8 הגיעה המיילדת המדהימה לריסה כבר היתה פתיחה של 8 התחלתי לצעוק "יש לי קקי" יש לי קקי אמרה לי המיילדת שמה שאני מרגישה זה לא קקי זה התינוקת לריסה מרחה לי שמן שקדים שהבאתי מהבית וממש מכל הלב ולפי ההדרכה שלה לחצתי ודחפתי כאשר יש כאב עז כמו עצירות נוראה . ברגעים האלה בעלי היה לידי ואומר לי לפי המוניטור מתי מגיע הציר ואני לוחצת ולוחצת כך במשך 40 דקות לפתע בתוך הכאב הדמעות הצרחות מתח ולחץ שומעת בכי והופה הבובה שלי יצאה החוצה ונמצאת עלי מחוברת עדיין בחבל התבור . הקטע הכי מרגש ויפה ובלתי נשכח פעם ראשונה בחיים בשנייה אחת אחרי כל כך הרבה סבל שנשכח בשנייה. אמרתי לבעלי זאת הילה הוא אמר הילי הכל נגמר ב3 תפרים אושר ותינוקת בשם הילה הכי הכי נסיכה שנולדה בשעה 9.52 בבוקר במשקל 3405
מזל טוב לכל הבנות שילדו לצוצי ל א. ר . לקריסטינה לבמבית ולמי ששכחתי ותודה לפורום המקסים הזה שעזר לי מאוד במשך ההריון הראשון שלי
9 תגובות
עמוד 1
יווו היא בטח בובה!!!!!!!!! הרגת אותי עם הבעל בבקשה בחוצה זה נשמע כזה מפחיד..
ענת, איזו התרגשות. אני ממש שמחה שהכל עבר בהצלחה ועכשיו אתם בבית. תגדלו אותה בנחת.
היי,ענת!!!!
המונמון מזל טווווב! בטח כייף להיות אחרי..אני בבית ומהבוקר יש צירים לא סדירים.
קצת מפחיד איך שתארת את הלידה.מה,עד כדי כך כואב שאי אפשר להחזיק מעמד?? אני מאד מתכוננת כל ההריון לקראת לידה טבעית ופעילה אני כ"כ מקווה שכך יהיה..
כל חברותיי ילדו בלי אפידוראל ( 4 ו-5 לידות)ואמרו לי שזה אפשרי אם נושמים נכון וכו'.
לא עזר לך הקורס הכנה ללידה?
אווח!פשוט אזרום עם הגוף שלי וזהו.
מזל טוב לענת ולכולן, טלי- באיזה תארי ילדת את מאיה?
ענת המון מזל טוב! יכול להיות שזה ההרומונים של ההריון אבל אותי ריגשת עד דמעות!!! המון המון המון מזל טוב!!! Masha
ענתי!!!! איזה כיף לשמוע שהכל נשכח ברגע אחד של אושר כשהקטנטונת הגיחה... המון המון מזל טוב, אושר והחלמה מהירה מהלידה!! והילי זה שם מ-ש-ג-ע!!!!
שרון
מזל טוב
ענת מזל טוב!!!!! העיקר שהכל מאחורייך (עד הלידה הבאה....) עשית את זה כמו גדולה!!!!!! ונכון לריסה מדהימה.
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
משתתפת בפירגון ללריסה המקסימה ואני גאה בך... לא פשוט ולא קצר אבל.. העיקר שנגמר בטוב המון המון המון מזל טוב ! גידול נעים ואנחנו כן עבורך