הכתמות חומות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן,
    אני בשבוע 9 ולפני שבוע וחצי הייתה לי הכתמה חומה אחרי מתן שתן ויום אחרי הלכתי למוקד ששם הרופאה אמרה שהתינוק בסדר וכנראה יש שפשוף קל ברחם.
    הכתמות החומות המשיכו להגיע ואחרי כשלושה ימים פתאום היה על הנייר גם מעט מאוד דם טרי בתוספת כאב בטן בצד ימין תחתון. בוקר אחרי שוב הלכתי למוקד ושם ראינו שיש דופק ושהכל תקין. הרופא נתן לי חופשת מחלה של שבוע ואמר לי לשכב המון ורק אם יש דימום משמעותי יותר, לחזור אליו.
    ההכתמות החומות עדיין לא עברו ואני מאוד מאוד מודאגת. בקרוב נגמרת לי חופשת המחלה ואני לא יודעת מה לעשות.
    האם למישהי זה קרה? כמה זמן ההכתמות החומות אמורות להימשך? מתי צריך להתחיל לדאוג?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה