-
חיבוק ??
-
היי,
אין ממה להתבייש בתגובות שנכנסת להריון מיד לאחר חתונה, לא עשית שום דבר רע ובטח לא משהו שאת צריכה לחשוש ממנו. להפך, זה ברכה!! נכון אולי זה קצת מלחיץ שלא מתכננים אבל אני יכולה לומר לך שאף פעם לא מוכנים לזה, גם שמתכננים ושחושבים שכן, לוקח זמן להתרגל לשינויים אבל זה פלא ואהבה שמגיעה עם הזמן, אל תעשי החלטה פזיזה שתתחרטי עליה אחר כך. תזכרי שזכית במתנה הכי גדולה שאפשר לקבל! נשמע יוצר שאת חוששת מהסביבה, שממש אין לך סיבה להתיחס לדעות ותגובות של אנשים אחרים, אלו הם חייך ואין חוקים! ??
-
בא לי לתת לך חיבוק
את בשיא החיים שלך והתזמון לפי דעתי אין יותר טוב ממנו
אני בטוחה שהוריך והורי בעלך יהיו בשמיים כשתודיעו להם
אני מבינה שאת מפחדת , וזה טבעי
תנסי להיות בקשר עם חברה טובה, תדברי עם בלעך על מה שעובר על ליבך
-
היי,
אני מציעה לך להתייעץ עם רופאת המשפחה והיא אולי תוכל להפנות אותך לייעוץ וטיפול מקצועי. ההחלטה להביא ילד לעולם היא מאד חשובה ובאמת ההשלכות על הזוגיות הן מרחיקות לכת. זוגות חילוניים מעדיפים להמתין ולמצות קצת את החיים בזוגיות ואילו דתיים רוצים להקים משפחה מייד. אבל מה שבאמת חשוב זה מה שאת מרגישה. מצד אחד, כמובן שיש זוגות שהיו מייחלים להריון תקין ומהיר אבל מצד שני - להביא ילד לעולם בנסיבות ובתיזמון שלא מתאים להורים יכול להיות לא טוב. ההחלטה היא שלך אבל את ממש צריכה להיות שלמה עם זה לכאן או לכאן ולכן אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם גורם מקצועי.
-
את עדין בהריון.?
-
היי,
אין ממה להתבייש בתגובות שנכנסת להריון מיד לאחר חתונה, לא עשית שום דבר רע ובטח לא משהו שאת צריכה לחשוש ממנו. להפך, זה ברכה!! נכון אולי זה קצת מלחיץ שלא מתכננים אבל אני יכולה לומר לך שאף פעם לא מוכנים לזה, גם שמתכננים ושחושבים שכן, לוקח זמן להתרגל לשינויים אבל זה פלא ואהבה שמגיעה עם הזמן, אל תעשי החלטה פזיזה שתתחרטי עליה אחר כך. תזכרי שזכית במתנה הכי גדולה שאפשר לקבל! נשמע יוצר שאת חוששת מהסביבה, שממש אין לך סיבה להתיחס לדעות ותגובות של אנשים אחרים, אלו הם חייך ואין חוקים! ??
את עדין בהריון. ואם כן תנסי לדבר איתי לפי דעתי את עושה טעות גם אני הייתי בעבר במקום הזה והיום אני מצטערת על הכול
-
בנות שנכנסו להריון
זה טעות לחשוב ככה אני בגיל 28 שנכנסתי גם ללא תכנון בץובפוקס עשיתי מה שעשיתי והיום אני מצטערת על כול רגע
אם אתן רוצות לדבר איתי בפרטי אספר לכם משהו ומבטיחה לכם לא תפחדו מכלום והכול יהיה קטן
מתוך ניסיון
אל תעשו ועל תחשבו על זה דברו. איתי בבקשה בפרטי או במייל
-
זה טעות. שיצטערו עליה כול החיים שלכם וזזה מסיון אני מדברת בבקשה תיצרו איתי. קשר. כמה שיותר מהר זה המייל שלי.
-
היי,
תודה רבה חזקת אותי מאוד
-
זה טעות. שיצטערו עליה כול החיים שלכם וזזה מסיון אני מדברת בבקשה תיצרו איתי. קשר. כמה שיותר מהר זה המייל שלי.
היי סיוון לא ראיתי את המייל... תוכלי לשלוח שוב?
-
יקירה, נסי להעריך את מה שיש לך. בטוחה שרבות מאלו שעוברות הפלות היו רוצות להתחלף איתך. תארי לעצמך שחס וחלילה יקרה עכשיו משהו להריון שלך.. בטוחה שלא היית רוצה את זה. אני מדברת איתך בתור אחת שסגרה את הבסטה בכל זאת נכנסה להריון לא רצוי עם התקן..
עכשיו כבר השלמתי ואפילו דיי שמחה שזה קרה לי.
תחשבי רק על דברים טובים. זה שתהי אימא צעירה, זה שאולי כשהחברות שלך יתחילו ללדת, לך כבר יהיה ילד גדול, זה שככל שאת יותר צעירה יש יותר סיכויים שיוולד ילד בריא ושיהיה הריון קל. חיבוק!
-
סיוי, לא הבנתי מה את רוצה ליעץ? הפלה? או להפך שמירת הריון? לא ברור. בכל מקרה, מי אמר שהנסיון האישי שלך יתאים לכולן? כל אחת ומצבה המשפחתי, תמיכה מהבעל ומהסביבה, לכל אחת מצב כלכלי שונה, תוכניות ורצונות שונים, מצב בריאותי שונה, גיל שונה ועוד אלף דברים אחרים