פענוח תוצאות בדיקת דם ומעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..

זקוקה לעזרה ממי שיודע לפענח כאן את הדבר המוזר הזה שהיה לי היום..

שחלות פוליציסטיות, מטופלת בגונל f במינון של 75 יח' ביום.

ביום חמישי האחרון נצפו שני זקיקים יחסית קטנים (10 ו 11) ולפי בדיקות הדם לא הייתה התקדמות לכן העלו לי מינון מ 50 ל 75 יח'.

היום עשיתי שוב מעקב זקיקים - שוב פעם אותו גודל של זקיקים אבל הבדיקות דם הראו ערכים שונים לגמרי מיום חמישי:
    E2- 857 (לעומת יום חמישי שהיה 210 בלבד)
    LH - 3.8 (לעומת 5.6 ביום חמישי)
    Progesterone - 2.02 (לעומת 1.12 ביום חמישי)
    טכנאית האולטרסאונד אמרה שהיא צופה הרבה נוזל באגן אבל רק לפי בדיקות הדם אפשר לדעת אם היה ביוץ שהתפספס.. למרות האחות שאומרת שאין שום זכר לביוץ..

מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן הזה? יש עלייה בערכים של הדם אבל בתאכלס אין שום זקיק מוביל, מה יכולה להיות הסיבה?

יש בכלל עוד סיכוי שיתרחש ביוץ השבוע? זה השבוע האחרון לטיפול כל חול המועד כל הסניפים סגורים!!!! ממש מיואשת כבר!!!! :-(
2 תגובות
עמוד 1
  • ???????
  • אם את בטיפול אצל רופא אני מניח שקיבלת ממנו הוראות.
    על פניו נראה שדווקא משהו מתפתח למרות שלא נראה משהו באולטרסאונד.
    ממליץ להתעייץ עם המרפאה שמטפל בכם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה