יום הולדת ג'אגלינג לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    האם יש כאן אימהות אשר מחפשות רעיונות לפעילות יום הולדת לילד תחת הנחיות הקורונה? הפעם אני יכולה להמליץ לכן על משהו מיוחד וקצת אחר. אני עשיתי לבן שלי יום הולדת ג’אגלינג של קרקס בגיל ממש לפני שנכנסנו לסגר השלישי, ואני יכולה לומר לכם שזו היתה חוויה נהדרת לכולנו. הילדים נהנו מאוד מהמופע, ישבו מרותקים, והאמת שגם אנחנו ההורים נהננו מאוד. ממליצה לכם בחום על יום הולדת בלתי נשכחת לילד שהם יכולים להעביר צירפתי לכם קישור לאתר שלהם לעוד פרטים:
    http://www.kirkasbegil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%99%20%D7%92%D7%90%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%99%20%D7%9C%D7%94%D7%98%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה