פוריות בגיל 40.5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בת 40.5 ואני אמא לשני ילדים (בני 7 ו-9) מ-2 הריונות. ללא הפלות בעברי. יש לי שחלות פוליציסטיות.
    ברצוני להיכנס להריון עם בן זוגי. במקביל לניסיונות ספונטניים, ברצוני לבדוק את מידת הפוריות שלי בכדי לדעת האם צריכה להיעזר בטיפולי פוריות (ההריון הראשון קרה בעזרת זריקת הורמון שסידרה לי את המחזור וההריון השני קרה באופן ספונטני).
    אלו בדיקות ניתן לעשות בכדי לבדוק את מידת הפוריות שלי (כולל בדיקות שאינן בסל הבריאות)? קראתי על בדיקות AMH ו- FSH. האם כדאי לי לעשות בדיקות אלו? האם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • אלו הבדיקות הרצויות.
    מומלץ לבצע ביון 2-3 חובת פרופיל הורמונלי שכולל FSH ESTRADIOL PROGESTERONE LH.
    AMH לא בסל הבריאות. אין חשיבות ליום המחזור.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה