עליה לא מספיק גבוהה בבטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר וינטראוב שלום, חודש וחמישה ימים אחרי הוסת האחרונה, בבטא שעשיתי 12 יום לאחר החזרת בלסטוציסטים , יצאה תוצאה של 408. יומיים אחרי זה יצא 973. בגלל שהרגשתי לא טוב, עשו לי במוקד אולטרסאונד והרופא אמר שלדעתו הוא רואה שק הריון אחד בתוך הרחם, ושהבדיקה תקינה. אבל כיוון שהיו לי כאבי בטח במשך יום שלם (אחרי הליכה מהירה של כרבע שעה) , עשיתי עוד בטא- יום אחד אחרי הבטא השניה, והתוצאה יצאה 1337 בלבד. אמנם הבטא השלישית לא נעשתה אחרי יומיים אלא יום למחרת, אך נראה שהעליה בבטא קטנה ממה שהיתה אמורה להיות. אין לי דימום, רק כאבי בטן/גב לפעמים. האם הבטא השלישית מעידה על משהו לא תקין וחשש להפלה? אני אחרי גיל 40 ומאד מודאגת...
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום. דוקא נראה לי תקין.
    בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה