דימום השתרשות - מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור שלי סדיר מגיע כמו שעון
    9 ימים אחרי שקיימנו יחסים (ו7 ימים אחרי ביוץ)
    הופיע לי בהפתעה דימום קטן - בהתחלה הפרשה חומה ואחכ דם אבל לא במקרם של מחזור אלא פשוט דימום עדין כזה שאחרי שלוש שעות נעלם כלא היה לחלוטין
    הדימום הזה היה בדיוק 5 ימים לפני שאמורה לקבל מחזור
    ובמשך החמישיה ימים האלה לא היו לי הפרשות בכלל
    היום הייתי אמורה בעיקרון לקבל, הייתי בטוחה שזה הריון כי אף פעם לא היה לי את הדימום הזה ולפי כל הימים הכל כמו שעון לפי איך שאמור להיות השתרשות
    אבל עשיתי הבוקר 2 בדיקות שיצאו שליליות (היום אמורה לקבל וגם לא קיבלתי עדיין)
    לא ברור לי, אם אני לא בהריון מה פשר הדימום הזה? זה לא יכול להיות מחזור זה היה בדיוק לשעות בודדות ונעלם וגם במהירות לא כמו שמחזור מופיע (שזה בהתחלה קצת ביום יומיים הראשונים ואז מתגבר)
    זה ממש הפיל אותי, הייתי בטוחה שזה הריון בחיים לא היה לי דבר כזה וזה גם מתחבר לפי הימים בדיוק
    איזה עוד סיבות זה יכול להיות?
    אשמח לשמוע??
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מבינה אותך גם לי קרה ככה
    אל תתבאסי במידה וזה השתרשות רצוי לעשות בדיקה אחרי איזה שבוע בערך לחזור על הבדיקה שתוכל לזהות לא קיבלת מחזור נקווה שלא יגיע גם אצלך ואצלי בעז"ה ההמתנה משגעתת מבינה אותך אני גם בתקופה לחוצה עם רופא פוריות אם תרצי לשתף ולחלוק אשמח
  • היי מבינה אותך גם לי קרה ככה
    אל תתבאסי במידה וזה השתרשות רצוי לעשות בדיקה אחרי איזה שבוע בערך לחזור על הבדיקה שתוכל לזהות לא קיבלת מחזור נקווה שלא יגיע גם אצלך ואצלי בעז"ה ההמתנה משגעתת מבינה אותך אני גם בתקופה לחוצה עם רופא פוריות אם תרצי לשתף ולחלוק אשמח
    תודה על התגובה????
    השאלה זה הגיוני שהיה ככה דימום מבלי להיקלט? או שיכול להיות שיצא שלילי ועוד כמה ימים חיובי?
    הפסקתי גלולות לפני חודשיים ולא ממש שמנו לב לביוץ וניסינו
    בת 28 עם מעט משקל עודף
    בחודש האחרון מנסים ממש.. חודש שעבר לא נקלטתי ולא פיתחתי צפיות החודש בכלל ואז הגיע לי הדימום הזה שכמו שעון הכל מתחבר שזה השתרשות ועם זה ממש חשבתי שזה קרה וכך התעוררו תקוות..
    כבר דמיינתי איך אני מפתיעה את בעלי ביומולדת כי יש לו עוד שבועיים.. זה כזה מתסכל החוסר מודעות הזו וההמתנה:(
  • תודה על התגובה????
    השאלה זה הגיוני שהיה ככה דימום מבלי להיקלט? או שיכול להיות שיצא שלילי ועוד כמה ימים חיובי?
    הפסקתי גלולות לפני חודשיים ולא ממש שמנו לב לביוץ וניסינו
    בת 28 עם מעט משקל עודף
    בחודש האחרון מנסים ממש.. חודש שעבר לא נקלטתי ולא פיתחתי צפיות החודש בכלל ואז הגיע לי הדימום הזה שכמו שעון הכל מתחבר שזה השתרשות ועם זה ממש חשבתי שזה קרה וכך התעוררו תקוות..
    כבר דמיינתי איך אני מפתיעה את בעלי ביומולדת כי יש לו עוד שבועיים.. זה כזה מתסכל החוסר מודעות הזו וההמתנה:(
    בלי סימני שאלה חח זה נלחץ בטעות
  • ממה שאני יודעת מהניסיון שלי גם אני הפסקתי עם הגלולות לפעמים לוקח זמן לגוף מכל ההורמונים של הגלולות להיקלט ואולי המעט דימום שהיה לך זה "שאריות" ולפעמים זה מיד הכל אפשרי כל זמן שלא בא לך המחזור תחזרי על הבדיקה הכל יכול להיות אני גם מתוסכלת מכל המצב אחרי הגלולות אמרתי לך אני גם אצל רופא פוריות 3 חודשים מנסים אחרי הפסקת גלולות ביקשתי ממנו שייתן לי זריקה לתפוס את הביוץ שלח אותי לבדיקות דם ובעז"ה מחר צריך להגיד לי אם אני יכולה לקבל זריקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה