חששות בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב“ה אני בהריון שני שלי, שבוע 6 פלוס 4. לפני שבוע היה לי בטא 1058. אתמול בלילה היה לי טיפה חום בהיר מאד (האיש שלי היה בטוח שזה סתם זיעה מרוב שזה בהיר). עשיתי הרבה תנועה אתמול, זה תחום שאני לומדת ואני פוחדת אולי זה קשור למרות שהאחות אמרה שזה אולי השתרשות.

היום עשיתי אולטראסאונד ונמצא ”ממצא היפואקוגני בעל הילה אקוגנית בקוטר 5 מ“מ. שיכול להתאים לשק הריון עדיין ללא שק חלמון או הד עוברי. למוקד היפואקוגני נוסף בקוטר 2.7 מ”מ." המליצו לי לבוא עוד שבועיים להבדק שוב. (חלל הרחם הודגם בעובי 22.1 אם זה משנה)

במהלך כל ההריון הזה אני לא מפסיקה להיות בחששות שאולי זה לא יצליח עד הסוף… לא יודעת להסביר למה. זה לא כמו ההריון הראשון שלי.
    במשך השבוע גם היו לי מידי פעם כאבים בצד שמאל ובבטן תחתונה.

רציתי לשאול:
    1. מה זה אומר שיש 2 ממצאים? ושאחד מהם קטן מהשני?

2. האם זה תקין שעדיין לא ראו בברור שק הריון, שק חלמון והד עוברי?

3. האם עדיף להקפיד על מנוחה כדי לשמור על ההריון? או שאין לזה סיבה מהותית כרגע?

האחות קצת הזדרזה שם, ויצאתי בלי להבין. רק אמרה שזה כנראה ביוץ מאוחר, ולכן אולי זה מתאים לשבועות מוקדמים יותר. (הוסת שלי לא סדירה אז זה הגיוני).

מחכה לתשובה כדי להרגע ולדעת שהכל תקין וטוב...
    תודה רבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה