קרינון וגושים כהים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי פה לקחה קרינון אחרי החזרת עוברים, יצאו לה גושים חומים-שחורים כתוצאה מהשימוש בקרינון והבדיקות בטא בימים ה12 וה-14 יצאו תקינות??
    בעצם אני שואלת... אם יש תקווה??? או שזה מעיד על סוף סיפור?
4 תגובות
עמוד 1
  • טוב אז למי שקראה או תקרא בעתיד ושאלה את עצמה את אותה השאלה, תודה לאל יש לי בשורות טובות -
    בטא ביום 12 - 542
    בטא ביום 14 - 1454
    זה עם הקרינון והגושים כהים שיצאו ממני ושכבר חשבתי שכנראה זה אבוד.
    עכשיו מחכים לאולטרסאונד לראות דופק ובעזרת השם נעבור את זה בשלום!
    מקווה שהצלחתי להרגיע מישהי כלשהי שתקרא את זה מתישהו.
  • טוב אז למי שקראה או תקרא בעתיד ושאלה את עצמה את אותה השאלה, תודה לאל יש לי בשורות טובות -
    בטא ביום 12 - 542
    בטא ביום 14 - 1454
    זה עם הקרינון והגושים כהים שיצאו ממני ושכבר חשבתי שכנראה זה אבוד.
    עכשיו מחכים לאולטרסאונד לראות דופק ובעזרת השם נעבור את זה בשלום!
    מקווה שהצלחתי להרגיע מישהי כלשהי שתקרא את זה מתישהו.
    וואוו ברוך ה'
    הריון קל ומשעמם...משערת שזה תאומים לפי הבטא
    אני האמת 5 ימים לאחר החזרה גם עם קרינון פעמיים ביום שאלתי אליך היום ראיתי בניגוב חתיכות של הקרינון בצבע לבן ועוד חתיכות בצבע ורוד טיפה...לדעתך תקין??
  • וואוו ברוך ה'
    הריון קל ומשעמם...משערת שזה תאומים לפי הבטא
    אני האמת 5 ימים לאחר החזרה גם עם קרינון פעמיים ביום שאלתי אליך היום ראיתי בניגוב חתיכות של הקרינון בצבע לבן ועוד חתיכות בצבע ורוד טיפה...לדעתך תקין??
    תודה רבה וכן ברוך ה' זה תאומים!
    גם לי היה בדיוק ככה בניגובים.. נראה לי תקין אבל אני לא רופאה (התייעצתי עם הרופא שלי כשהיה לי ואמר שזה הגיוני לגמרי עם קרינון) ואני נכנסת עכשיו לשבוע 10 אז מאחלת לך שיהיה טוב ותקין ובטא גבוהה אמן!!!!
  • תודה רבה וכן ברוך ה' זה תאומים!
    גם לי היה בדיוק ככה בניגובים.. נראה לי תקין אבל אני לא רופאה (התייעצתי עם הרופא שלי כשהיה לי ואמר שזה הגיוני לגמרי עם קרינון) ואני נכנסת עכשיו לשבוע 10 אז מאחלת לך שיהיה טוב ותקין ובטא גבוהה אמן!!!!
    אמןןןןן תודה יקירה
    תשמרי על עצמך????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה