החזרת עוברים על בסיס טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני לפני החזרה על בסיס טבעי. ביום 10 למחזור הרופא שלח אותי לב.דם למעקב כאשר על סמך תוצאותיה החליט כי הביוץ יתרחש יומיים לאחר מכן ביום 12 למחזור ומועדוההחזרה בהתאם הערתי לו כי נראה לי מוקדם מדי כי בגכ מבייצת יותר מאוחר בחודש אמר אוקיי לכי למחרת לב.דם + א.סאונד לאחר קבלת התוצאות אמר אוקיי הביוץ אכן יתרחש יותר מאוחר האם זו התהנהלות סבירה של רופא? האם המעקב לא אמור להיות צמוד יותר אם לא הייתי מעירה לו האם החזרה במועד מוקדם הטיפול היה מראש נדון לכשלון? גם החזרה קודמת התנהלה כך על בסיס ב.דם יחידה ומועד היה נראה לי מוקדם מדי אך סמכתי עליו
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום.

בד"כ החזרה על בסיס תרופתי דורשת מעט מעקבים, אחד בהתחלה ואחד אחרי כ-10 ימי טיפול באסטרוגן.
    החזרה על בסיס טבעי דורשת כ-4 פעמים מעקבי זקיקים הכוללים בדיקת דם ואולטרהסאונד על מנת לדעת בוודאות את מועד הביוץ הצפוי. תאורטית, יתכן לקלוע בול גם בבדיקה אחת, אבל זה נדיר.ץ

בהצלחה !
  • שלום.

בד"כ החזרה על בסיס תרופתי דורשת מעט מעקבים, אחד בהתחלה ואחד אחרי כ-10 ימי טיפול באסטרוגן.
    החזרה על בסיס טבעי דורשת כ-4 פעמים מעקבי זקיקים הכוללים בדיקת דם ואולטרהסאונד על מנת לדעת בוודאות את מועד הביוץ הצפוי. תאורטית, יתכן לקלוע בול גם בבדיקה אחת, אבל זה נדיר.ץ

בהצלחה !
    תודה
    האם ישנו חלון להחזרה במידה ויוםהביוץ לא ידוע במדויק או התפספס?
  • נכון. יש חלון הזדמנויות בהחזרה על בסיס מחזור טבעי.
  • נכון. יש חלון הזדמנויות בהחזרה על בסיס מחזור טבעי.
    כמה זמן הוא אורך?
  • צריך לדעת את יום הביוץ המדויק, אם כי סטיה של יום אחד לכל כיוון כנראה שאינה משמעותית מדי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה