יעוץ לפני התחלת טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,בבקשה תעזרו לי בדילמה שלי.
    אני בת 30,מעשנת,לא שותה,בריאה.אני ובעלי מנסים להרות במשך שנה וחצי.לבעלי יש היפוטאירואיזם,מטופל ע''י כדורים.חוץ מזה כל הבדיקות תקינות,גם אצלי וגם אצלו.ניסינו עם ערכה להערכת ביוץ,לא הלך.אני מבינה שזה כנראה מהלחץ או משהו בכיוון כזה.
    רופא פריון המליץ שנתחיל עם הורמונים,השבחת זרע והזרעה.אני לא הכי מעוניינת בזה ורוצה ישר לעבור לשאיבת ביציות והפריה חוץ גופית.אני רוצה את זה מכמה סיבות:אני גם לא מעוניינת להזריק לעצמי הורמונלים לשווא (ממה שהתיעצתי עם בנות אחרות במצבי בסופו של דבר הגיעו להפריה חוץ גופית),גם הבנתי שההורמונים משפיעים מאוד לרעה על הגוף ועל הנפש ובעתיד עם סיכויים לפתח סרטן וגם כי אני לא מעוניינת לבזבז עוד זמן על ניסיונות הפריה שלדעתי לא יצליחו.לכן אני בכיוון של הפריה חוץ גופית,להזריק הורמונים בצורה חד פעמית אבל וודאית.
    לדעתכם הקו מחשבה שלי נכון או ששעדיף להתחיל עם הזרעות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברכה.

יש גישה כזו, אבל היא לא מקובלת בארץ כשהכל ממומן מסל הבריאות.
    עפ"י הפרוטוקולים המקובלים, וכך הקופות דורשות, יש צורך בלפחות שלושה מחזורי הזרעה עם זריקות הורמונליות.

אם את מעוניינת לממן את כל הטיפול מכספך (עניין של כמה עשרות אלפי ש"ח)- אפשר לחשוב על זה.

בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה