כדורי שינה במהלך ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סובלת מנדודי שינה במהלך ההריון ונוטלת לעיתים חצי כדור שינה (בנדורמין)
    הרופא לא ציין בפניי סכנות או תופעות לוואי ואריה לדעת האם יש מידע מחקרי על תופעות לוואי שנגרמו לעובד בשל הכדור הזה. והאם יש כדור חלופי שיכול לסייע שמותר לקחת
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום ירדן,
    בונדורמין הינה תרופת שינה השייכת למשפחת התרופות- בנזודיאזפינים. למרות חשש לשכיחות יתר של חיך ו/ או שפה שסועה בחשיפה תוך רחמית לבנזודיאזפינים, מחקרים אחרונים שוללים אסוציאציה זו ולכן ע"פ המשרד הטרטולוגי של משרד הבריאות ניתן להשתמש בבונדורמין במהלך ההיריון אך חשוב לציין שככלל, מומלץ להימנע משימוש ממושך בשל סיכון להתפתחות של סבילות ותלות באם. יש לידע את הצוות המיילד אודות השימוש בתרופה לצורך ניטור הילוד מחשש לתסמיני גמילה.
    לשיקולך, חלופה מועדפת להשריית שינה במהלך ההיריון היא בשימוש בתרופות ממשפחת האנטי היסטמינים - למשל ב- TONIGHT,SLEEP AID שהינם בעלי בטיחות ידועה ומוכרת בהריון.
  • אריאלה שמואלי - ההתניה על סלייפ אייד היא אסורה בזמן הריון והנקה ! גם בגוגל אפשר למצוא את זה וגם בעלון לצרכן שחור על גבי לבן אז מה נכון ?!
  • מבינה את החשש ולכן בכל נושא של היריון והנקה חובה להתייעץ עם רוקח/רופא לפני השימוש. היצרן של התרופה יכול לבחור את ההתוויות וההסתייגויות שרוצה להכניס לעלון לצרכן. כך למשל גם בעלון של אופטלגין רשום שאסור לשימוש בהנקה אך זוהי תרופת הבחירה שנשים מקבלות במחלקת יולדות בבתי החולים כיוון שהצטבר הרבה מידע על בטיחותה בהנקה.
    המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות כולל רוקחים ורופאים מומחים בתחום ולהם המידע המעודכן והאמין ביותר בכל הנושא של תרופות וחומרים בהיריון והנקה. את יכולה להתייעץ איתם בכל מקרה של ספק
  • היי.אני לוקחת במשך 8 שנים כדורי שינה בשם סטילנוקס.
    רציתי לדעת האם זה יכול לפגוע בעובר?
    אנחנו מנסים להיכנס להריון כרגע.
    בלי הכדורים האלה אני לא מצליחה לעצום עין.מה עושים במידה וזה מסוכן.
    אולי תמליצו לי כדור אחר בבקשה אני זקוקה לעצה ממישהו מקצועי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה