שינה של תינוקת בת 3 חודשים ו20 יום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, התינוקת שלי כבר תקופה מתעוררת פעמיים בלילה, יחסית בשעות קבועות, אוכלת קצת ונרדמת מהר, לפעמים לא רוצה לאכול ורק נרדמת על הידיים יחסית מהר גם...

הלילה היה משהו שונה - נרדמה בשעה הרגילה שלה (סביבות 20/21) והתעוררה 3 פעמים בלילה אך כל פעם, התעוררה בלי רצון לאכול ונראתה ערה לגמרי, כאילו יום בחוץ...וככה כל שלושת הפעמים שהתעוררה, נשארה ערה שעה וחצי כמעט ונרדמה למעט זמן ושוב התעוררה.

מה הסיבה לזה? האם זה מסמן משהו על ההמשך?

תודה רבה:)
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,

האם ישנה יותר מהרגיל אתמול במהלך היום?
  • היי,

האם ישנה יותר מהרגיל אתמול במהלך היום?
    אני לא זוכרת, אבל לא חושבת שהיה איזשהו שינוי מיום רגיל, ישנה כמה פעמים במהלך היום, לא יותר משעה...

האם זו האופציה היחידה למה שהיה בלילה האחרון?
    תודה:)
  • זמני ערות ארוכים בלילה ליותר מחצי שעה לרוב מעידים על ציפייה לאיזו עזרה שתגיע, מעידים אולי על חוסר שגרה שיש לתינוקת... נסי לשמר לה במשך מס ימים שגרה קבועה, סדר יום קבוע, שינה טובה ומספקת במהלך היום ( אם ישנה בשינה אחת במהלך היום יותר מ 3 שעות ברציפות העירי), כאשר מתעוררת בלילה החזירי לישון באווירה מאוד "משעממת", אל תדליקי אורות, ממש תשדרי אווירת לילה והחזירי לישון בדיוק כפי שנרדמת בתחילת הלילה.

סיבה נוספת לזמני ערות ארוכים בלילה היא התרגלות לעזרה שמקבלת בתחילת ההרדמה... האם את חווה גם הרדמות ארוכות יותר בתחילת הלילה?
  • זמני ערות ארוכים בלילה ליותר מחצי שעה לרוב מעידים על ציפייה לאיזו עזרה שתגיע, מעידים אולי על חוסר שגרה שיש לתינוקת... נסי לשמר לה במשך מס ימים שגרה קבועה, סדר יום קבוע, שינה טובה ומספקת במהלך היום ( אם ישנה בשינה אחת במהלך היום יותר מ 3 שעות ברציפות העירי), כאשר מתעוררת בלילה החזירי לישון באווירה מאוד "משעממת", אל תדליקי אורות, ממש תשדרי אווירת לילה והחזירי לישון בדיוק כפי שנרדמת בתחילת הלילה.

סיבה נוספת לזמני ערות ארוכים בלילה היא התרגלות לעזרה שמקבלת בתחילת ההרדמה... האם את חווה גם הרדמות ארוכות יותר בתחילת הלילה?
    ההרדמות משתנות מיום ליום, לפעמים מאד קצרות ולפעמים ארוכות יותר...תמיד מרדימה על הידיים עם כדור הפיזיו. לעתים רחוקות היא נרדמת על טרמפולינה לבד אחרי שמשחקת קצת ואז מעבירה אותה למיטה בלי עזרה נוספת.
  • ההרדמות משתנות מיום ליום, לפעמים מאד קצרות ולפעמים ארוכות יותר...תמיד מרדימה על הידיים עם כדור הפיזיו. לעתים רחוקות היא נרדמת על טרמפולינה לבד אחרי שמשחקת קצת ואז מעבירה אותה למיטה בלי עזרה נוספת.
    נסי לראות מה קורה אם תרדימי אותה בעריסה שלה ולא על הדיים בעזרת קפיצות.. אולי זה ישפר את המשך הלילה.. כמובן שעם הרבה עזרה, מגע, קול.
  • אם אני לא מנענעת אותה היא מתפתלת ובוכה קצת, איך אני מרדימה אותה ללא עזרהההה :/
  • אם אני לא מנענעת אותה היא מתפתלת ובוכה קצת, איך אני מרדימה אותה ללא עזרהההה :/
    את יכולה להרדים אותה בעריסה עם מגע וקול.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה