-
היי, אנחנו גם כנראה נקבל הפנייה ל ivf לאחר סבב ההזרעה הנוכחי.
האם הפנו אתכם לבדיקות מסויימות ?
אני רוצה אולי להקדים את זמני וכבר לבקש את מה שצריך.. כי שמעתי שלוקח זמן לקבל תשובות
-
היי, אנחנו גם כנראה נקבל הפנייה ל ivf לאחר סבב ההזרעה הנוכחי.
האם הפנו אתכם לבדיקות מסויימות ?
אני רוצה אולי להקדים את זמני וכבר לבקש את מה שצריך.. כי שמעתי שלוקח זמן לקבל תשובות
היי לילוש , קודם כל מציעה לך כבר לבקש מהרופא פריון שלך שיפנה אותך לIVF ולא לחכות
אחרי סיבוב שני של הזרעה אמרתי שאני לא רוצה לחכות יותר וביקשתי שהרופא ישלח אישור להתחלת טיפולי הפריות
האישור לקח בין שבוע לשבועיים
את ובן זוגך צריכים להביא את הבדיקות הגנטיות של שנייכם
בדיקות pap , שד
וכל הבדיקות דם שעשית בתחילת תהליך ההזרעה
-
היי לילוש , קודם כל מציעה לך כבר לבקש מהרופא פריון שלך שיפנה אותך לIVF ולא לחכות
אחרי סיבוב שני של הזרעה אמרתי שאני לא רוצה לחכות יותר וביקשתי שהרופא ישלח אישור להתחלת טיפולי הפריות
האישור לקח בין שבוע לשבועיים
את ובן זוגך צריכים להביא את הבדיקות הגנטיות של שנייכם
בדיקות pap , שד
וכל הבדיקות דם שעשית בתחילת תהליך ההזרעה
היי אני כבר בהזרעה חמישית שתתקיים כנראה עוד יומיים... 2 עם איקקלומין ו3 עם גונאל. הבנתי שחייב 3 הזרעות עם גונאל ולכן לא התעקשתי... איך אישרו לך ? והאמת קיוויתי שיצליח ולא להגיע למעמד של ivf . לא מאמינה שהגעתי עד הלום..
-
היי אני כבר בהזרעה חמישית שתתקיים כנראה עוד יומיים... 2 עם איקקלומין ו3 עם גונאל. הבנתי שחייב 3 הזרעות עם גונאל ולכן לא התעקשתי... איך אישרו לך ? והאמת קיוויתי שיצליח ולא להגיע למעמד של ivf . לא מאמינה שהגעתי עד הלום..
גם אנחנו קיווינו שלא נצטרך להגיע לIVF אבל אחרי שהבנו שהזרעה לא הולכת לעזור העדפנו לזרז תהליכים ..
ביקשתי מהרופאת פריון שטופלתי אצלה שתשלח אישור שאין לנו מה להפסיד , שאנחנו לא רוצים לעשות הזרעות יותר כי זה לא עוזר וגם לא יעזור .. ( לנו לפחות )
אחרי פחות משבוע קיבלתי טלפון להגיע לקחת מסמכים שאיתם אני צריכה לנסוע לבית חולים למחלקת IVF
אני באמת מציעה שתבקשו לשלוח אישור כבר מעכשיו
אל תחכו !
-
תודה על העצה ! אני אקבע תור לרופא שלי
שיהיה בהצלחה !!!!! מכל הלב
-
תודה על העצה ! אני אקבע תור לרופא שלי
שיהיה בהצלחה !!!!! מכל הלב
בהצלחה גם לכםםם !! :)
-
היי רציתי לעדכן שהיום הייתי בהזרעה החמישית והאחרונה (!) וכבר ביקשתי מהרופא מיד לאחר ההזרעה כבר את כל ההפניות לבדיקות שצריך לעשות לפני ivf והוא אמר שכבר במחזור הבא נתחיל ב ivf . שטוב שביקשתי ..תודה על העצה !