יתכן שחשיפה לחומר מסוים בהריון גורם לעילפון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום ברופא שיניים עם הבן שלי
    הספיקו לתת לו גז צחוק (והוא התנגד לטיפול אז בסוף לא טיפלו בו) ונהיה לי שחור ברמה שהרגשתי שאני שניה מעילפון
    נשכבתי שם על הרצפה ל10 דקות בערך עד שזה עבר לי ניסיתי לשטוף פנים ולשתות וזה לא עזר
    ונזכרתי שגם בהריון הקודם לפני 5 שנים היה לי ככה במרפאת שיניים
    רק מציינת שבין ההריונות אני מבקרת הרבה עם הילדים במרפאת שיניים אם לביקורת או לטיפול ובמצב רגיל אני בסדר גמור
    יותר מזה תור קודם שהיה לפני חודש וחצי גם נהיה לי שחור ועוד לא ידעתי שאני בהריון אבל אז כוס מים וישיבה על כסא פטרו את הענין וכשהגעתי הביתה בדקתי וגיליתי שאני בהריון כי מייד חשבתי שמן הסתם זה קשור
    יש מצב שזה באמת קשור?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה