משחה לטחורים בחודש שישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, קראתי ביקורות מעולות על משחה בשם pilefixx שנמכרת מחברה בשם dubicare. המשחה עשויה מחומרים טבעיים, אך כשהתקשרתי להזמין וביררתי לגבי שימוש בהריון אמרו שיש להיוועץ עם רופא.
    אם כך, רוצה להתייעץ כאן אם אפשר להשתמש במשחה זו בשימוש חיצוני. מצטטת מהאתר:
    , הנקראת PILEFIXX, מבוססת על פורמולה טבעית ומדויקת ומכילה חומרים טבעיים – חומצות, שמנים וצמחים. התכונות הטבעיות של צמחי המרפא המשולבים בתכשיר – לרבות קלנדולה, אלוורה, שמן שקדים ועוד – מרכיבות יחד מתקפה ממוקדת נגד בעיות מרובות המאפיינות את התופעה. אחד היתרונות המרכזיים של התכשיר על פני אחרים הוא המרקם: הוא אינו שומני או דביק, נספג בעור בקלות, ואינו גורם להזעת יתר. ניכר בחווית השימוש במוצר כי העיקרון המנחה המרכזי הוא השגת תחושת הנינוחות ונוחות השימוש הביתי.

תגובה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום שלומית,
    מתנצלת על העיכוב במתן התשובה. באופן כללי כדאי לדעת שלא בהכרח מה שנחשב טבעי הוא בטוח לשימוש במהלך ההריון. כך גם לגבי הרכיבים שציינת, לפי מה שידוע לי לא קיים מידע מבוסס על בטיחות החומרים הללו במהלך ההריון ועל כן הייתי ממליצה להימנע ולהשתמש במקום בתרופות לגביהן כן קיים מידע מבוסס בספרות אודות בטיחותם בהריון- לדוגמא פרוקטו גליבנול (על אף הכתוב בעלון של היצרן, ע"פ המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות ניתן להשתמש בהריון), רקטוזורין או אנטרולין. סיבה נוספת שבגללה הייתי ממליצה לך להעדיף את התכשירים שציינתי היא כי התכשיר עליו את מדברת למעשה לא מוגדר כתרופה אלא כתמרוק. התכשירים האחרים מוגדרים כתרופות ועל כן יעילותם הוכחה.
    במידה ובכל זאת הינך מעוניינת להשתמש בתכשיר שציינת הייתי ממליצה לך להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות, להם יש מידע עדכני בנוגע לבטיחות תרופות וחומרים בהריון ויוכלו לבדוק לך לגבי כל מרכיב.
    רפואה שלמה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה