הארכת חופשה ללא תשלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יוצא לי שחצי שנה מהלידה יוצא בעשירי לאוגוסט,כיוון שזהו חודש מאוד בעייתי (אין מסגרות בבית יש בת ארבע ובן שנה וחודשיים) הייתי רוצה להאריך את החל"ת עד ראשון לספטמבר, האם יש אפשרת כזאת ואם כן איך עושים זאת?(המעסיק לוחץ שאחזור בזמן).
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • לינה שלום,
    לא ציינת מה הוותק שלך במקום העבודה.
    אם הוותק הוא מעל שנה, היית זכאית על פי חוק לחופשת לידה בת 26 שבועות (15 בתשלום, השאר ללא). בנוסף, תוכלי להאריך ללא תשלום לתקופה נוספת של עד רבע מתקופת עבודתך.

אם את זכאית להארכה כזאת, תודיעי על כך למעסיק בהקדם האפשרי. רצוי בכתב.
  • לינה שלום,
    לא ציינת מה הוותק שלך במקום העבודה.
    אם הוותק הוא מעל שנה, היית זכאית על פי חוק לחופשת לידה בת 26 שבועות (15 בתשלום, השאר ללא). בנוסף, תוכלי להאריך ללא תשלום לתקופה נוספת של עד רבע מתקופת עבודתך.

אם את זכאית להארכה כזאת, תודיעי על כך למעסיק בהקדם האפשרי. רצוי בכתב.
    הוותק שנתיים ואחד עשרה חודשים בחודש הלידה, אם אני זכאית להארכה, אני עובדת במפעל למי אני אמורה להודיע למשאבי אנוש או למנהל הישיר?
  • אני לא יודעת למי במקום העבודה שלך מקובל להודיע, אז עדיף להודיע לשני הגורמים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה