חזרה מחופשת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי לעבוד במוקד לשיחות נכנסות לאחר חופשת לידה. יש לציין כי אני ובחורה אחרת יצאנו לחופשה והביאו במקומנו 2 בנות נוספות כמחליפות על הצוות הקיים. הבחורה השניה עודנה בחופשה ותחזור מחר. לי היה מקום ישיבה קבוע מהיום הראשון שעבדתי במוקד (עבודתי השתנתה בשל קיצוצים אך נשארתי לשבת באותו המקום). אבל כשחזרתי מחופשת הלידה לא מסכימה המנהלת להחזיר לי את מקומי בטענה שזה מוקד ואין מקומות קבועים. יש לציין כי אחת הבחורות החדשות מגיעה הרבה לפני הזמן שאני מגיעה כי יש לי ילדים שצריך לשים אותם במעון ואין לי שום סיכוי לשבת במקומי הישן. עד כה שישבתי במקומות אחרים נתקלתי בעוינות מצד אותן עובדות. השאלה היא האם הדבר נחשב להרעת תנאים? והאם ישנו פסק דין מנחה בנושא עם דגש על מוקד שיחות. ומה עליי לעשות כדי לשבת במקומי הישן?
3 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,
    גם אם הדבר נחשב הרעת תנאים, אני מתקשה לראות שמדובר בהרעת תנאים מוחשית שתאפשר לך להתפטר בדין מפוטר.
    מציעה לפנות למעסיקה ולהסביר מדוע את מבקשת לשבת במקומך הישן.

בהצלחה.
  • בוקר טוב,
    גם אם הדבר נחשב הרעת תנאים, אני מתקשה לראות שמדובר בהרעת תנאים מוחשית שתאפשר לך להתפטר בדין מפוטר.
    מציעה לפנות למעסיקה ולהסביר מדוע את מבקשת לשבת במקומך הישן.

בהצלחה.
    אני לא מתכוונת להתפטר בגלל זה אבל האם ישנה פסיקה בנושא לגבי מקום הישיבה -שלכולן יש מקומות יחסית קבועים ורק לי שחזרתי מהחופשה אין וצריכה כל יום לשבת במקום אחר ולהתקל בעוינות ופרצופים כועסים...רק מפני שלא נכחתי חצי שנה בשל חופשת הלידה?
  • המענה בפורום הוא ראשוני וכללי ולא ניתן במסגרתו להפנות לפסיקות פרטניות, אם ישנן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה