עזרה עם שינה של בת חמישה חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תינוקת בת חמישה חודשים ובשלושה ימים האחרונים היא עושה לי בעיות בשינה, באזור השעה 18:00 ולפעמים גם 19:00 היא מראה סימני עייפות אני מכניסה אותה לישון ואז היא קמה ב22:00 ערנית ממש משחקת עם עצמה ואז מגיע השלב שהיא בוכה אני מנסה להרדים מרימה אותה לראות אם יש משהו מציק היא נירגעת , מחזירה ללול ושוב בוכה , ככה במשך שעתיים שעתיים וחצי
    היא נירדמת ואז קמה ב4 בבוקר בצרחות מביאה לה אוכל והיא נירדמת ..
    איך אני יכול לגרום לה לחזור לישון לילה שלם ברציפות כמו שהייתה ישנה תמיד?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    יש צורך לבדוק כמה ישנה במהלך היום. ייתכן שמגיעה כבר מאוד עייפה לשנת הלילה ולכן מתעוררת באזור השעה 22:00.
    נתון נוסף שחשוב לבדוק לגביו הוא איך היא נרדמת בתחילת הלילה? האם נרדמת עצמאית?
    זמני הערות הארוכים בלילה נקראים "חלונות ערות" שלרוב נגרמים מ 2 סיבות עיקריות:
    1. עמידות, התרגלות לעזרות חיצוניות וזה בא לידי ביטוי כאשר אין יכולת הירדמות עצמאית.
    2. ציפייה למשהו שיקרה- התינוק לא חוזר לישון מהר כי הוא מצפה למשהו שיקרה, אולי אמא תבוא? אולי אבא יבוא? אולי יוציאו אותי לשחק? אולי יאכילו אותי? אולי יעבירו אותי למיטת ההורים? ולכן חשוב מאוד לוודא שבלילה יש מסרים מאוד ברורים ואין כל מיני "הפתעות"... תגובות ההורים חשובות מאוד.

ההתעוררות ב 4:00 לאוכל היא הגיונית. בגיל 5 חודשם זה תקין לאכול בלילה. האם עד לפני 3 לילות לא הייתה אוכלת בכלל בלילה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה