דלקת בשתן בהרין שלא מגיבה לאנטיביוטיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בשבוע 8 להריון מזה שבועיים עם דלקת בשתן עם חיידק אי קולי ללא הטבה.
    קיבלתי צפוויט 500 מ"ג 3 פעמיים ביום ולאחר שבוע החליפו לי לזינט 500 מ"ג 3 פעמים היום.
    עד רגע זה אני עדיין סובלת מהתסמינים של הדלקת והחלו לי כאבים בגב תחתון לא יודעת אם זה מסטרס או באמת.
    לשאלתי האם החיידק הנ"ל יכול להגיע לדלקת בכליות?
    האם עלי לגשת לבית חולים?
    אשמח אם תוכל לענות לי ולהרגיע אותי.
    אני מיואשת...
3 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שאני סובלת מדלקות בשתן בצורה כרונית מאז הקטטר בניתוח הקיסרי של הבן שלי לפני 8 שנים ??
  • שלום לך,
    בעברי סבלתי המון מדלקות בדרכי השתן וקיבלתי סוגי אנטיביוטיקות שונים עד שמיילדת אחת יעצה לי לשתות המון המון המון מים וגם מיץ חמוציות. מאז בכל חשש הכי קטן לדלקת בדרכי השתן אני מקפידה על מים (פחות על חמוציות) ומאז לא היתה לי אפילו פעם אחת דלקת (4 שנים )
  • שלום לך,
    בעברי סבלתי המון מדלקות בדרכי השתן וקיבלתי סוגי אנטיביוטיקות שונים עד שמיילדת אחת יעצה לי לשתות המון המון המון מים וגם מיץ חמוציות. מאז בכל חשש הכי קטן לדלקת בדרכי השתן אני מקפידה על מים (פחות על חמוציות) ומאז לא היתה לי אפילו פעם אחת דלקת (4 שנים )
    תודה מקסימה
    מקווה שהכל יהיה בסדר בעזרת השם
    שנהיה רק בריאים אמן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה