מומחה פוריות - עוד לא התחלתי וכבר מתייאשת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן :)

בקצרה: המחזור איחר פעם אחת, רופא הנשים (שעל פי דבריו וחיפוש באינטרנט הוא מומחה לפוריות ובעל קליניקה פרטית) מיהר לתת לי איקקלומין, כדור ליום למשך 5 ימים. ביום ה-9 מתחילת נטילת הכדורים ביצעתי מעקב זקיקים, היה זקיק אחד בגודל 15- קיבלתי מחזור.

חזרתי אל הרופא ביום השמיני של המחזור, נתן לי באותו היום עוד 5 איקקלומין, כדור ביום. אתמול היה היום ה-9 מתחילת נטילת הכדורים (בדיוק כמו בסבב הקודם שעשיתי בדיקה) ומעקב הזקיקים הראה שיש בשתי השחלות זקיקים קטנים אך אף אחד עדיין לא גדל. הטכנאי אמר לי להגיע ביום שישי.

כמה שאלות,

1. האם ייתכן שהכדור לא עובד הפעם? או שלא בכלל סבב ההשפעה זהה ויכול להיות שביום שישי או בשבוע הבא אראה שהתפתח זקיק?
    2. האם יש רופא מומלץ בכללית (אני גרה ברמת גן אז כל אזור המרכז כולל חולון, בת-ים וכו' רלוונטי) שאתן מציעות לי לעבור אליו, שהוא מקצועי ויעשה לי את כלל הבדיקות בכדי להבין האם בכלל יש בעיה כלשהי שמצריכה התערבות? יש לי תחושה שהרופא שלי ממהר לטפל בלי בלי לדעת מה הבעיה ואם בכלל קיימת (אנחנו מנסים בסך הכל 4 חודשים) ואני בכלל פניתי אליו לראשונה כי המחזור איחר וכי במשך כמה חודשים מקלוני הביוץ הביתיים תמיד הראו שאני מבייצת-שני פסים וחשבתי שמשהו לא תקין.
    3. האם כדאי לי ללכת לרופא מומחה באופן פרטי? שיתן יעוץ לפחות ויפנה לבדיקות רלוונטיות? אם כן אשמח להמלצה, ומישהי שזמין ולא שהתורים לו עוד כמה חודשים.

אני רק בתחילת הדרך וכבר מתחילה להתייאש, אני פשוט מרגישה שמטפלים בי בלי להבין אם בכלל יש בעיה, והרופא אמר שאם סבב שלישי לא יצליח צריך להתחיל בהזרקות וכל מני דברים שאני בכלל לא מבינה בהם ולא רוצה לשמוע עליהם בשלב כזה כשאף אחד עדיין לא אמר לי שיש בעיה.

אשמח לכל עצה,
    תודה לכן יקרות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה