מורפולוגיה נמוכה - ייעוץ ותמיכה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות, נעים מאוד.

אני כבר שנתיים עוקבת אחרי הפורומים פה. תמיד הרגיע אותי לקרוא סיפורים/ חוויות ותופעות שנשים פה עברו וזהות למצב שלי. היום אחרי כמעט שנתיים של ניסיונות להיכנס להריון אני נרשמת בפעם הראשונה לפורום וכותבת כאן, כי לצערי רמת האופטימיות שלי פוחתת אט אט.

אחרי שנה של ניסיונות להיכנס להריון גילינו שלבעלי יש מורפולוגיה נמוכה 1% . השבוע אני מתחילה סבב שלישי של איקוקולומין והזרעה ראשונה (סה"כ שנתיים מנסים). רוב הרופאים הביאו את החשש שהזרעות אינן מספיקות ונצטרך לעבור IVF בסופו של דבר. אני יודעת שיש מקרים שנשים נקלטו עם מורפולוגיה נמוכה מזו וגם בצורה טבעית אבל הייתי שמחה לשמוע מבנות שנמצאות כרגע במצב דומה או היו בעבר.

שאלותיי הן כאלה...

1. האם מישהי הצליחה להיקלט עם מורפולגיה מאוד נמוכה, אם כן אילו טיפולים עברתן וכמה זמן נמשכו הטיפולים?

2 בעלי לא פתוח לדבר על העניין מלבד איתי (המשפחה שלו לא מודעת לבעיה, הם בטח תוהים מה קורה חח). הוא מתבייש למרות שאני נותנת לו את כל הבטחון והחוזק שיהיה בסדר ונעבור את זה ביחד. חוץ מזה, גם אני לא אוהבת לדבר על הנושא. אני מעדיפה לא להיכנס לזה עם אנשים ומרבית חבריי הטובים אינם יודעים. אני בת 30. רוב החברים שלנו כבר עם ילדים ואני מוצאת את עצמי מרחיקה את עצמי מכולם, אבל לא בכוונה. מאוד קשה לי ואני מתקשה לשתף את בעלי בתחושותיי כדי לא לבאס אותו יותר כי הוא מאוד רגיש. אני כרגע לא עובדת מה שגורם לי להתעסק בהריון יותר מידי. בנות במצבים דומים - איך אתן מתמודדות או התמודדתן??

תודה מראש

דניאל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה