עוברת מלהיות קוראת שקטה לכותבת פעילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

אני בת 33 ומנסה להיכנס להיריון כבר שנה וחודשיים. הכל תקין אצלי ואצל בעלי אבל עדיין לא נכנסים להיריון. עברתי שתי הזרעות כבר, הראשונה רק עם אוביטרל והזרעה 36 שעות לאחר מכן, בהזרעה השנייה לקחתי גם כדור איקקלומין כל יום במשך חמישה ימים.
    בעלי תומך ומנסה להשאיר אותי אופטימית ואני יודעת שישנן כאלו שמחכות הרבה יותר זמן, אבל היום עשיתי בטא ויצא שלילי. זה מאכזב כל פעם מחדש. אני כבר שנה מתנהלת כאילו אני בהיריון וזה מייאש שכל חודש אני מתבשרת שגם החודש אני לא בהיריון.
    מה אתן עושות כשאתן מגלות שאתן לא בהיריון? מה מעודד אתכן?

1 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ מבינה אותך, אנחנו מנסים כבר 9 חודשים, אני סובלת משחלות פוליציסטיות. אני כרגע שבוע אחרי ההזרעה השניה שלנו עם איקקלומין ואובירטל.
    כל פעם שהתשובה שלילית /המחזור מגיע אני מזמינה מגש ענקי ומוגזם של סושי, פותחת בקבוק יין אהוב עלי ומציתה סיגריה.
    זה הטקס שלי. המטרה היא לחגוג את מה שאפשר.
    מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה. Third time is a charm.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה