אבדה לי התקוה ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני חדשה כאן אבל חייבת לפרוק הכל !! זה התחיל לפני 10 שנים שעשו לי ניתוח להסרת חצוצרת הייתי בת 23 ..... אחרי כמה שנים התחתנתי וכמובן דרך טיפול ivf נקלטתי בטיפול 1להריון ונולד לי נסיך שהיום הוא בן 6 עולם שלי ??עברו השנים התרגשתי התחתנתי שוב ... והגיע הזמן לעשות ילד אז מתחילה את הטיפולים ויש טיפול 1 הריון מגיע שבוע 6 אין דופק .. עולמי חרב !!! מחכה עד שבוע 8 אין שינו אין כלום אין דופק ... כדורים להפלה להוריד .... כאב קשה בכי רע בלב .. אבל חייב להמשיך יש עוד 2 מוקפאים ... עובר חודשיים עושים החזרה ... ו... יש הריון בטא חיובית אבל לא בשמיים .... ואז..... היא עולה אבל לא מכפילה את עצמה והקול של הרופא עצוב לצערי הריון כימי !!! ושוב בכי כעס מה לא בסדר אצלי ?! למה מה קרה !!!! ושוב נחה מתגברת ואז שאיבה חדשה הכל בסדר 8 עוברים טובים ..... מחזרים 2 ... ויש תקווה שבפעם 3 גלידה ... דיקור סיני מה לא !!! עשיתי אמונה הכל כולל הכל . ו... היום בדיקת דם שלילייי...... עולמי חרב לא מסוגלת לשמוע עוד את הלא הזה !!! קשה לייי מה עושים ?!?!
1 תגובות
עמוד 1
  • אל יאוש מעולם
    חיבוק ענק
    ותאמיני שיש ניסים בעולם ואני מקווה שבקשת שיעשו לך בדיקות מעמיקות יותר ולנסות לגלות למה ההריונות לא מחזיקים
    מאחלת לך בהצלחה רבה ובשורות טובות שפעם הבאה שתכתבי תעדכני שאת בהריון תקין ומלא
    שבוע מבורך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה