הריון ראשון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הפסקתי גלולות לפני כשלושה חודשים, המחזור שלי מאז סדיר ומופיע אפילו באותה שעה.
    הווסת שלי היתה ב20.01
    הביוץ שלי התרחש לערך לפני 10 ימים וניסינו להיקלט.
    מאותו רגע ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה לעיתים בימין לעיתים בשמאל, ורגישות עם כאבים בחזה, לפני יומיים אף ליוו אותי בחילות כשלושה ימים. בנוסף יש לי כאבי גב בייחוד כשאני מתכופפת או יושבת (נשמע לי מאד מאד מאד מוקדם)
    המחזור אמור להופיע ביום שישי.
    היום בבוקר ביצעתי בדיקה של קלייר בלו מאחר ולא הצלחתי להתאפק, לא נרדמתי בלילות האחרונים מהלחץ! הבדיקה היתה שלילית ועימה גם האכזבה הגדולה.
    שאלתי היא האם יש עוד סיכוי גבוהה שזה הריון? מתי מומלץ לבדוק שוב, ובמידה וכן, איזו בדיקה אתן ממליצות?
    תודה מראש לעונות.
    (וסליחה על הבורות, זו פעם ראשונה שלי).
1 תגובות
עמוד 1
  • ממש מזכירה לי את עצמי אותו סיפור בדיוק, לא איחר לי בחיים מגיל 12 תמיד מקדים לי. עשיתי בדיקות הריון שליליות. היום אני ביום אחד של איחור אבל מבחינתי זה כמה ימים כי תמיד מקדים לי ואני ממש משתגעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה