נוזל ביוץ נאגר בבטן עליונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהרים טובים
    יש לי שאלה שממש מטרידה אותי ואשמח לתשובה בהקדם
    פעם אחרונה שהגיע המחזור היה 24.7 ומאז שום דבר. נעשו בדיקות הריון בסטיק ואף בדם עם תוצאות שליליות. במהלך החודש האחרון הרגשתי רע- בחילות איומות (עד כדי הרגשה של הקאה), תשישות הזויה, כאבי בטן איומים (למעלה, למטה ובצדדים, הרגשה של נפיחות של הבטן כאילו משהו דחוס בפנים) וכאבי גב איומים- כל אלה נמשכים עד היום.
    הגעתי לרופא נשים במיון, לא היה הרופא שלי אלא אחר. הוא לא ממש היה נחמד אליי והתייחס בזילזול ובקושי רצה לעשות לי אולטרה סאונד מכיוון שיש לי שחלות פוליציסטיות.
    כמובן שהדבר הראשון שאמר היה שאני לא בהריון (וזה אני כבר יודעת), אך לטענתו ראה שהיה הביוץ ופשוט נוזל הביוץ "תקוע" בבטן העליונה ומשם הכאבים. ו"כנראה" עוד שבועיים יגיע המחזור.
    בנוסף לאולטרה סאונד, ביצע הרופא איזושהי בדיקה- החדיר מקל ארוך עד לבטן העליונה (ממש הרגשתי) והוציא. שאלתי מה הוא עושה אך לא אמר כלום.
    כמה שאלות:
    1. מה זו הבדיקה הזו בכלל?
    2. בהנחה והוא צודק- ביוץ זה יום יומיים וזהו אז מה הקשר לנוזל הביוץ ולהרגשה הנוראית שלי במשך 3 שבועות?
    3. מאתמול יש לי הפרשות לבנות צמיגיות שכאשר אני בשירותים הן ממש נוזלות ממני החוצה- האם זה הנוזל יוצא החוצה?
    (מתנצלת על התיאורים ועל האורך)
    אשמח לעזרה

גמר חתימה טובה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כנראה בדיקה גניקולוגית עם ספקולום. אין דרך להגיע בבדיקה הזו לבטן העליונה.
    2. אני לא יכול לאבחן אותך מבלי לבדוק אותך
    3. שוב, איני יכול לאבחן אותך ללא בדיקה. אבל, נוזל שמצטבר בבטן אינו יוצא דרך הנרתיק בד"כ

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה