תודה על התשובה המהירה!
1. אז זה בעצם יכול לקרות כל פעם ממה שאתה אומר לי..מה כל פעם שאני אעלה לבדיקה היא יכולה לראות שיש לי צוואר רחם קצר, היא תטיס אותי למיון, ושם הסתכלו עלי כאילו אני משוגעת.. עזוב את הלחץ הנפשי באותו רגע שהיא הכניסה אותי.. איך יודעים בוודאות שאכן יש סכנה ללידה ולא סתם התקצרות שיכולה לנבוע אפילו משלפוחית שתן מלאה?!
2. הצירונים האלה שלא הרגשתי.. הבנתי שהם נורמאלים לשליש השלישי של הריון.. אתה רואה בהם סכנה ללידה מוקדמת? או שזה דבר נורמאלי לחלוטין כמו צירים מדומים ואין להם יכולת לפתח לידה פעילה?
3. יכול להיות שיש לי פטריה או משהו מהסוג הזה? כי כן יש לי מין תחושת שריפה בנרתיק ללא גרד וללא הפרשה מוזרה
4. כמו שפרטתי ההריון הראשון היה תקין, השני היה מולה חלקית שנגמר בגרידה בשבוע 9 ומעקב תקין שכלתחילה היה בטא מאופס, ועכשיו הריון שלישי עם סכרת הריון. אני בחורה בת 26 בריאה, לא מעשנת, לא צורכת סמים ומקפידה על תזונה נכונה. אני עובדת במשרד אדריכלים, והמקצוע שלי הוא אדריכלית ואנימטורית להדמיות אדריכליות, המשרד לרב שקט ואין לי לחץ בעבודה בכלל. עדיין הייתה ממליף על שמירה? ולמה אני בסיכון ללידה מוקדמת? הרי הצוואר ארוך, ללא פתיחה עם צירונים לא מורגשים שגם עוברים מאליהם.. יותר מלחיץ אותי ללדת בקיסרי בגלל תינוק גדול עקב הסכרת..
5. אם אתה אומר..
6. מאוד מנחם לדעת.. רק מפחיד שאני לא אשים לב ואגיע לשלב שכבר אין ברירה אלא לילד..:(
ותודה מראש!!!!! אתה מדהים!