להתרחק מדר רויבורט משה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טופלתי אצלו מחוסר זמן. כשחיפשתי רופא פוריות כבר הייתי בת 44 ולא היה לי זמן לחכות חודשים לרופא אז הלכתי אליו.
    הוא לא הסביר עד הסוף הכל, הייתה לי חצוצרה סתומה והוא לא הציע לכרות אותה אלא עשה שני טיפולים שלא הצליחו. לאחר מכן נודע לי שבהרבה מקרים הנוזלים בחצוצרה הסתומה יכולים לגרום לכך שאי אפשר להרות. אפשר היה לבזבז חודש אחד על כריתה כדי להגביר את הסיכויים אבל הוא לא הסביר אפילו את האפשרות הזו.
    לאחר טיפול IVF ראשון שעשיתי חיכיתי לאישור לטיפול השני והוא הודיע לי שיש אישור, התחלתי לקחת את הזריקות וכשהגעתי לבדיקת דם ראשונה אמרו לי שהאישור הוא רק לעוד חודש. חיכיתי.
    בפעם השנייה שהתחלתי שוב לקחת את הזריקות והגעתי לבדיקת דם ראשונה והתקשרתי אליו להמשך טיפול הוא מודיע לי בטלפון שהוא נוסע לחו"ל ולא יהיה פה לזמן השאיבה. ניסיתי גם להחליף אותו במהלך הטיפולים אבל שוב התורים היו לארבעה חודשים ומעלה ולא רציתי להפסיד זמן יקר של כיסוי הקופה על טיפולים. הוא ממש עשה לי עוול.
    תלכו לרופא שיש לו הרבה המלצות טובות. אני עשיתי טעות נוראית ולא בדקתי המלצות קודם.
1 תגובות
עמוד 1
  • עצוב מאוד לשמוע :(

תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה