תפר צווארי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 16+4 שבוע אחרי תפר צווארי אורך צוואר בין 23-25 ס״מ
    4 הריונות תקינים ללא תפר
    2 הריונות ראשונים תקינים הריון שלישי שבוע 19 פתיחה 33 מ״מ (שבוע אחרי מי שפיר)אושפזתי עשו תפר חרום (שלצערי לא צלח)שבוע 22 צירים ופתיחה -הפלה מאוחרת
    2 הריונות תקינים ללא תפר
    הריון חמישי ספונטני לחלוטין הריון תקין לא נצפו תקלות...שבוע 19 דימום הגעתי למיון העובר נפלט לבד!
    אחרי חודש עברתי צילום של צוואר הרחם שנמצא תקין!
    הריון נוכחי מעקב מההתחלה בהריון בסיכון באיכילוב,שבוע 12 קיבלתי פרוגסטרון im החל משבוע 15 שקיפות תקינה ,סקירת מערכות תקינה בסקירה בוצעה לי בדיקה של צוואר הרחם שנמצא מקוצר ב23-25 ס״מ
    הופנתי למיון בוצע תפר צווארי בשבוע 15+4 כרגע בשמירת הריון ממשיכה עם פרוגסטרון ואנטיביוטיקה 3 פעמים ביום (צפורל)
    הרופאים דיי אופטימיים לגבי מצבי אבל בגלל כל מה שעברתי אני מאוד מאוד חוששת (מפחדת לזוז) אשמח לשמוע מבנות שעברו תפר איך עבר/הרגישו
    מה הסיכויים להצלחה?
    מקווה לטוב סליחה מראש על ההודעה הארוכה?
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדי לקבל דעות משאר בנות הפורום, המקום הוא פורום התמיכה הכללי, כיוון שכאן רק אני עונה בד"כ.
    סיכויי ההצלחה של התפר האם גבוהים מאוד
    אכן חשוב להיות בשמירה ולהמשיך עם פרוגסטרון, אבל את יכולה לזוז ולא להיות מרותקת למיטה (זה יותר מזיק מאשר מועיל, גם לך וגם להריון.
    מדוע את מקבלת עדיין אנטיביוטיקה?

ד"ר הדר

• תודה על התשובה...קיבלתי אנטיביוטיקה ל10 ימים אחרי התפר
    מהרגע שאושפזתי קיבלתי אנטיביוטיקה מניעתית מחשש לזיהום שגרם לפתיחה (לפי מה שהבנתי מהרופאים )
  • שלום רב

בסדר גמור
    שיהיה בהצלחה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה