מעוניינת לחזור להניק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לביא בן חודשיים וחצי. במהלך החודש הראשון ינק ואז התברר כי עלה 80 גרם בלבד והתחלנו בירורים ומעקב גדילה. במהלכם התברר כי הוא סובל מריפלוקס סמוי. בהמלצת רופא עברנו לבקבוקים שאובים בתוספת קונפלור. לאחר חודש וחצי בהם הוא עלה במשקל החלטתי שאני רוצה לחזורלהניק אומנם איני יודעת איך לעשות את זה. אני כרגע מניקה 20 דקות ואז משלימה לו 90 בבקבוק. איני רוצה לשגע אותו אבל אני גם רוצה להיות בטוחה שהוא אוכל מספיק ושלא ירד במשקל. מה עלי לעשות ואיך עלי לפעול?( גם בתקופות ששאבתי הייתי שואבת הכי הרבה 5 פעמים ביום ולא 8)

שירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה