סוכרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    לפני כשנתיים אובחנתי כ סוכרתית סוג 1 ואני מזריקה פעם ביום 6 יחידות טרגלוטק ואני מאוזנת
    בתחילה לא ידעתי שאני בהריון ואני כרגע בשבוע 8 לצערי, עקב סטרס שחוויתי הסוכר עלה לי ל180 ואף ל200 ללא אוכל...
    אני רזה 57 קג 1.67 ועוסקת בספורט...
    בימים שאינני בסטרס ואוכלת כשורה הסוכר מגיע עד 130 גם לאחר אימון
    שאלותיי: האם להתחבר למד סוכר רציף? האם יש להזריק אינסולין קצר טווח כשאני בסטרס והרמה עולה עד ל200 אפילו אם אינני אוכלת?
    מה יותר מסוכן לעובר היפו מתחת ל60 או היפר מעל 180?
    הבנתי שקטונים מופיעים מ250 ומעלה...
    האם אצטרך להתחבר למשאבה?
    תודה רבה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המטרה היא להגיע לאיזון טוב כאשר משאבה וסנסור הם דרכים טובות לשם כך...זו לא חובה או מטרה אבל זה בהחלט אמצעי חשוב.
    מומלץ גם לעבור לסוג אינסולין אחר...משום שאין עבודות טובות המאשרות את בטיחותו ויעילותו של טרגלודק בהריון.
    גם היפו וגם היפר הם מסוכנים לך ולעובר והמטקה היא להמנע מהם ככל הניתן. למרות שאם את מאוזנת וכלל מדובר באירועים חריגין/בודדים אז סביר שלא יקרה מזה כלום.

ממליץ להתחיל בהקדם מעקב הריון בסיכון, בשילוב אנדוקרינולוג.

ד"ר הדר

• Sweet baby,

גם אני כמוך טייפ 1, ממליצה לך מאוד להתחיל מעקב הריון בסיכון.
    אני התחלתי טרם הכניסה להריון ליווי אצל ד״ר יואל טולדנו (אנדוקרינולוג, ממש מקצועי ומקסים. מגיעה למרפאה מהדרום במיוחד בעקבות המלצות עליו) כדי להגיע לאיזון, במסגרת מרפאת אם ועובר בבלינסון ולאחר הכניסה להריון עברתי גם לליווי של שאר הצוות.
    אני מאוד מרוצה מהטיפול במסגרת המרפאה ממליצה לך מאוד לבקש הפניה אליהם במידה ואת גרה במרכז.
    (כהערת אגב לגבי האינסולין- אותי העבירו מלנטוס ללבמיר לצורך ההריון..)
    מאחלת לך הריון קל, משעמם ועם ערכים מאוזנים??
  • שלום רב

גם אני מסכים עם ההמלצות החמות על ד"ר טולדנו ועל המרפאה בבלינסון
    אמנם משוחד, אבל מסכים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה