שמירת הריוו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר ערן
    אני בשבוע 30+5 ושלשום הייתי באולטרסאטנד מכוון לעצמות ארוכות בסוף הבדיקה הרופא בדק את צוואר הרחם ואמר שיש לי התקצרות צוואר רחם 22 ממ ונתן לי הפנייה למיון תוך 24 שעות לבדוק את זה.... באותו ערב הלכתי למיון ועשו לי מוניטור והיו לי צירים והשאירו אותי ללילה אישפוז עם עירוי נוזלים. יום למחרת עשו לי שוב מוניטור היה תקין וצוואר רחם 27 ממ בהמלצות הרופאה בבית החולים רשמה לי להיות במנוחה עד שבוע 34 ובהמשך לשיקול דעת הרופא.
    בכללי אני די הרבה זמן מרגישה כאבים מעומעמים בבטן התחתונה ובבטן בצד שמאל למטה באים והולכים ואפילו בשבת בלילה היה לי כאב חד ומאוד חזק בבטן התחתונה...
    השאלה שלי מה יתנו לי שמירת הריון או מחלה? מה עושים בדרך כלל במצב כזה?
    בינתיים אני בבית ורק יום שני הולכת לרופא המטפל שלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן מתחילים מחופשת מחלה ובהמשך ממירים זאת לשמירת הריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה