בדילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר המון זמן שאני עוברת טיפולי הזרעות והחודש אני עושה טיפול הפרייה ראשון.
    עכשיו אני כבר כמה ימים עושה זריקות של גונאל וצטרוטייד.
    נשאר לי עוד זריקה אחת של צטרוטייד ועדיין לא נקבע לי תאריך לשאיבה.
    השאלה שלי היא כמה ימים לפני השאיבה מפסיקים את הזריקה של הצטרוטייד?

הרופא נשים שמתמחה בפוריות (לא מי שאני עושה את טיפול ההפרייה) עשה לי בדיקה של זקיקים ולפי התשובה אמר לי בעיקרון את מוכנה זה לפי בחירתו של הרופא אבל אם את שואלת אותי את יכולה כבר מחר לעשות שאיבה

הרופא לא הכי מסביר לי ומעדכן אותי בשלבים אני יודעת את השלבים מהאינטרנט אבל לא מהרופא והחוסר וודאות והמודעות הזו הורגות אותי.

אני ממש בדילמה ולא מבינה מתי הוא יקרא לי לשאיבה בבקשה בנות תענו לי על השאלה אני כבר רשמתי הודעה בעבר ואין מענה כלל חוץ מלקרוא את ההודעה.
    זה ממש דחוףףף לי
    dana5512
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה....
    הלוואי ויכולתי לעזור אני בתחילתו של תהליך....
    שיהיה המון בהצלחה!
  • היי דנה,
    תראי אני לא ממש יודעת איך זה עובד אחרת, אבל אצלי הרופא שמבצע את השאיבה וההפרייה הוא גם הרופא פוריות/רופא נשים שלי.
    אז ככה שהכל אבל הכל עובר דרכו, הפניות, מרשמים, תוצאות בדיקות ולאחר כל בדיקה אני שולחת לו במייל את התוצאות והוא יוצר איתי קשר טלפונית ומנחה אותי מה לעשות הלאה.
    את צריכה לפי דעתי להתקשר למרפאה שאת עושה בה את השאיבה ולבקש תשובות ולא להישאר ככה בחוסר מודעות.

בהצלחה..
  • תודה רבה על התייחסות :)
    האמת שמחר אני עוברת שאיבה אני ממש מקווה שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון.
    שאלה קטנה: אחרי שאיבה מתי עושים את ההחזרה?
    פשוט הוא אמר שרוב הסיכויים זה יהיה ביום שני האם זה גם יכול להיות ביום ראשוןן?
    dana5512
  • בוקר טוב...
    אני גם ממש מקווה בשבילך ומחזיקה לך אצבעות שזה יהיה טיפול ראשון ואחרון (עד לאחים :) ).
    ההחזרה תלויה ברופא ובהתפתחות של העובר ותלוי כמה יש לך.
    אצלי היו שאבו 9 הופרו כל ה9 והחזירו אחד טרי כשהיה בן יומיים והשאר גידלו ליום 5 שמתוך כל ה 8 שרדו רק 2 ואחד החזירו לי ברביעי שעבר ויום ראשון בע"ה צריכה לעשות בדיקת דם.

שיהיה לך המון המון בהצלחה וקחי את זה בקלילות הכל יהיה בסדר בע"ה
  • קודם כל שיהיה בהצלחה
    דבר שני את חייבת לדבר עם הרופא שלך על כל החששות שיש לך
    תפקידו זה להסביר לך הכל כולל הכל שלא יהיו לך ספקות לגביי כלום
    האינטרנט לא תמיד מספק מענה מאמי
    מקווה שהשאיבה תעבור בקלות בהצלחה בהמשך הטיפול :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה