התכווצויות לא פוסקות בשבוע 11 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    אני נמצאת בשבוע 11+4. עברתי הפלה לפני כמה חודשים בשבוע 9. הפעם קיוויתי שכבר הגרוע מכל מאחורי....
    לצערי מאתמול בערב אני מרגישה התקשות/ התכווצות בבטן תחתונה שקצת יותר מורגשת בהליכה. היום בבוקר פניתי לרופאה בבריאות האישה שאמרה שיש דופק וצוואר הרחם סגור.
    המליצה לי מנוחה כמה ימים ולפנות לרופא המטפל.
    חשוב לציין שיש לי שני בנים בבית ובהריון הראשון בלבד היו לי צירים מוקדים משבוע 24. בזמנו קיבלתי פרסולט.
    השאלה שלי היא כזו:
    1.איך ניתן לאבחן בצורה מדויקת אם מה שיש לי כרגע ?. אם זה כן מסוכן, אולי כבר עכשיו ניתן לתת תרופה כלשהי למרות שהשבוע עדיין מוקדם.
    2. האם מיומה בגודל 4 ס"מ ( שלא בתוך חלל הרחם עצמו אלא עליו) יכולה לגרום לפעילות רחמית כזו?
    מה יהיו המלצוותיך. קצת מפחיד אותי לשכב בבית עם התכווצויות לא לעשות כלום....

תודה רבה,
    אילנה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אין דרך לאבחן בוודאות את מה שקורה לך, למעט לבדוק על פי תלונותייך, את תקינותו של העובר בגל רגע נתון
    2. כנ"ל, אין טיפול ספציפי או מניעתי על פי מה שאת מתארת
    3. לא מדובר בפעילות רחם, אך מיומה יכולה לגרום לכאבים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה