חדשה וסקרנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם.. מעוניינת להתייעץ מקווה למצוא כאן תשובה.
    אני מנסה להכנס להריון כבר שנה ( סובלת מתסמונת השחלות הפוליצסטיות). רופא הנשים שלי לא מעוניין לעזור לי תרופתית לפני שאני ירד מעט במשקל.
    איך אני פונה לרופא מומחה פוריות? הרופא נשים צריך לתת לי הפנייה? אני בקופח מכבי.
    אני רוצה להגיע לרופא שמתמחה בפיריון. אני כבר בת 30 והזמן לא פועל לטובתי.
    לציין שאני מלאה ולא מאוד שמנה.
    תודה למייעצות.
8 תגובות
עמוד 1
  • יש הרבה מאוד רופאים פרטיים שמטפלים בנושא הפוריות
    את לא צריכה הפנייה אליהם
  • אני לא יודעת איך זה אצלכם בקופה בכללית יש רופא פריון ואין צורך הפנייה אליו . פשוט קובעים תור וזהו .
    בעניין המשקל , שטויות במיץ. אני עוברת טיפולים ובבוקר אנחנו עושים בדיקת דם יושבות מולי מגוון רחב של נשים החל מדוגמניות על אנורקסיות ועד שמנשמנות . כולן ביחד באותה סירה ומקבלות טיפולים .

שיהיה המון בהצלחה .
  • תודה על המענה!
    נועה יש בהחלט קשר למשקל, היענות הרקמות לסוכר וכו.. יש לי עודף משקל קל ואני צריכה לרדת מספר קילוגרמים. מעצבן שהרופא נשים מורח אותי במקום לטפל בי, כבר שנה ממליץ רק על דיאטה ולא הולך לי לרדת אפילו קילו. לדעתי הלא מאוד מוסמכת הוא פשוט לא יודע לטפל בי ולא מבין הרבה בפריון.
  • אתן הולכות לרופא נשים דרך הקופה?
    זה עולה תשלום בנוסף?
  • אותי רופא הנשים הפנה....
    וכיום אני מטופלת בכללית בבית חולים קפלן...
    בעיצומו של התהליך....
    שיהיה בהצלחה לכולן ושנתבשר בבשורות טובות לכבוד השנה החדשה אמן!!!
  • אמן לכולם
  • גולת הכותרת,
    אני גם מטופלת במכבי, בעיקרון התחלתי את הטיפול עם הזרעות שאותם ביצע רופא פריון בקופה במכבי ואת ה IVF אני עושה במדיקל סנטר בהרצליה כי הרופא שמטפל בי גם עובד שם.
    אני יכולה להמליץ לך בחום על הרופא שמטפל בי, הוא נמצא בבאר שבע- ד"ר איליה בורד.

בהצלחה ובשורות טובות
  • אני מציעה לך מאוד לנסות טיפול בצמחי מרפא עד שהרופא יסכים לתת לך טיפול. שמעתי מקרה על מישהי שהיה לה גם שחלות פולציסטיות והיא נטלה טיפות של שיח אברהם ותוך חודשיים נקלטה. שמעתי גם על טיפות של מסטיק תימני (צמח המסטיקה) שעוזר. מציעה לך להתייעץ עם נטורופת. לא יודעת אם זה עוזר לכולם אך שווה לנסות.

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה