בנות עזרה דחוףףףףףף דחוףף דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת שאיבה עוד יומיים. אמורה להזריק היום בלילה אוביטרל. עקב כאבים בבטן, המון זקיקים וe2 גבוה נאמר לי עכשיו להזריק דקא ולא אוביטרל. הבנתי שהדקא מוריד את הסיכויים להריון?!? האם זה נכון? האם אפשרי בכל זאת להזריק אוביטרל ואני ישתה המון המון וינוח ולא יקרה לי כלום? דחוף בבקשה אני לא מוכנה להוריד לעצמי סיכויים החודש.(במיוחד שאני משלמת 4000 על בדיקת imsi בזרע)
1 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    למה כוונה דקא ? דקפפטיל ?

אם יש המון זקיקים הדקפפטיל עדין יותר ולכן החליפו לך . לא שמעתי שזה הורס סיכויים !

אני לא מאמינה שרופא יעשה משהו שיהרוס סיכויים . מה שכן יש לו גם מחוייבות אליך . ואם אוביטרל יכול לגרום לך לאשפוז הוא לא יכול להנחות אותך להזריק את זה .

תסמכי עליו .

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה