היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בת 41. לפני כשנה היה לי "הריון כימי". לפני כן עברתי הפלה בשבוע 10.
התחלנו טיפולי פוריות (הזרעה). הזרעה ראשונה לא הצליחה לצערנו. וסת אחרונה קיבלתי ביום 10.9.16.
המחזור שלי כ-28 ימים. מדויק בדרך כלל.
את ההזרעה עברתי החודש ביום 22.9.16 לאחר (!) הביוץ (כך לפי בדיקות הדם (פרוגסטרון, אסטרדיול, LH), החודש כנראה הביוץ הקדים - לפי הרופא. ובכל זאת-עשה הזרעה כי אומר שיש חלון פוריות של 24 שעות.
לאחר ההזרעה -זריקת אוביטרל פעם אחת. ולאחר מכן אסטרופם כל יום (2 כדורים ביום, דרך הפה).
לקחתי יום יום, גם הבוקר, את האסטרופם.
בעצם היום הייתי אמורה לקבל וסת. אין שום סימנים לוסת.
האם זה סימן טוב?? (הריון??) או שמא זה קשור לאסטרופם??
..אני על קוצים... בבקשה- אולי מישהי עברה משהו דומה? בנוסף - בשבוע האחרון חוש הריח שלי התחדד מאד מאד, עד כדי בחילות קלות, מאד מזכיר לי את התקופה הקצרה (כ10 שבועות) בה הייתי בהריון---האם לשייך את זה לאסטרופם?? או יש תקווה להריון??
אשמח לקבל התייחסות!! :)))
המון תודה מראש:)) מיכל
3 תגובות
עמוד 1
היי. קודם כל בהצלחה והלוואי ותתבשרי על הריון. אני לקחתי אסטרופם פעם אחת אחרי הזרעה, ההזרעה לא הצליחה והמחזור הגיע רק כמה ימים אחרי שהפסקתי עם האסטורפם. אבל זה לא אומר כלום לגבייך, למה את לא מבצעת בדיקת דם לגילוי הריון ? :)