מוטרדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל החיים היה מחזור מסודר יחסית. בתחילת חודש שעבר עברתי הפריה ivf בפעם הראשונה היה לי ביוץ חזק מאוד 18 ביציות לצערי לא הצליח וגם אין מוקפאים. לאחר מכן קיבלתי מחזור, החלטתי על חודש מנוחה אבל החודש הזה לא נגמר אסביר למה, כמה ימים אחרי המחזור החלו הפרשות חומות בערך שבוע וחצי אין הסבר למה כנראה בגלל שיבוש הורמונלי או משהו. הייתי אמורה לקבל מחזור לפני שבוע ולפני כמה ימים החלו הפרשות חומות מעטות מאוד, מתי אקבל מחזור?? מה קורה לגוף שלי מה זה ההפרשות האלה כל החודש?? האם אקבל מחזור נורמלי בכלל בזמן הקרוב? הגיוני שההורמונים שקיבלתי בזמן הטיפול הקודם שיבשו לי את המערכת כל כך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה