בהריון לאחר דימום של ממש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רציתי לשתף אתכן במשהו טוב שקרה לנו השבוע.
    אני בהריון בשלב דיי מתקדם לאחר הפריה אחת.
    אבל אני רוצה לספר דווקא על אחותי.
    לאחותי 2 ילדים, וזה ההריון השלישי שלה. לאחר איחור קטן היא עשתה בדיקה ביתית שיצאה חיובית, היא לא רצתה לעשות בדיקת דם כי היא לא רצתה לבזבז את הזמן שלה... תכלס צודקת, זה לא בדיוק ערובה לתינוק בריא עוד 9 חודשים :)
    ההריון התחיל ממש מוזר, בשבוע 5 היא חוותה מהן מחזור. דימום של ממש שנמשך שבוע!
    אחרי כמה ימים של דימום היא החליטה ללכת לרופא והוא ראה שק הריון, כמובן לא מעבר לזה...הרופא אמר שהדימום בהחלט יכול להיות סימן גרוע אבל זה לגמרי לא אומר שהם לא יראו עובר תקין בשבועות הבאים
    ואתמול לאחר שבועיים כלומר בשבוע 7, הם ראו דופק!!
    תחושה מדהימה שהפתיע גם אותי לגמרי.

הרפואה לא לגמרי יודעת להסביר דבר כזה אבל יש סיכוי שהדימום נובע מסוג דם. אני לא אכנס לזה....
    בכל מקרה רציתי לעודד בנות שאולי חווה משהו מוזר כזה. אני בעבר באמת חשבתי שדימום זה בהכרח הפלה... אבל וואלה מסתבר שלא.

אני רק אסייג את הדברים שלי- כל אחת מהגוף שלה ואין לראות את הסיפור הזה כהמלצה רפואית כזו או אחרת.

ועוד דבר, אני רוצה לשבח את אחותי שלמרות האירוע ההזוי הזה היא לא נלחצה, לא רצה ישר לרופא, קבלה את האפשרות שאולי ההריון נפל וניסיתי לקחת את זה בצורה בסדר והינה זה עבד לה. ה-כ-ל בראש :) אנחנו לא שולטות על הדברים ממילא אז עדיף לקבל את הדברים כמו שהם ולחכות.

בשורות טובות בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה