עזרה !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה את הריון גיליתי ממש מוקדם
    התחיל דימום רצנו למיון אמרו שקיימת המטומה ברחם וצריך לנוח המון ... מה גם שהרופא במיון אמר מפורשות שהוא רואה רק שק חלמוון ושזה לא מתאים לשבוע אבל זה בסדר כי יש התפתחות משבוע קודם וייתכן כי מדובר בביוץ מאוחר
    שבוע אחרי מגיעה למרפאה והרופאה אומרת שהיא רואה עובר ורואה דופק וזה מתאים לשבוע 6 אני לא ראיתי והאמת שלא הסתכלתי כל כך וזה מה שמוזר כי שבוע לפני כן נאמר לי שלפי ווסת אחרונה אני שבוע 5 אבל לפי ההתפחות פחות אבל אין ממה להילחץ כי תמיד יש את הקטע של הביוץ המאוחר
    שבוע אחרי מגיעה בום כפה לפנים אין דופק אין כלום עובר קטן אמרה לי לעשות מעקב בטא ושהעובר כביכול מתאים לשבוע 6+1 עשיתי בדיקת בטא יצאה 20984.7 למחרת לא הייתה רגועה נסעתי למיון נאמר לי גם שם שאין דופק ושהעובר מתאים לשבוע 6+2 ... לא רופאה אבל נראה שיש גדילה .. מוזר !ישר בלי לחשוב שלחו אותי להפיל ...דחיתי את זה וחיכיתי לעוד 2 בדיקות בטא אחת נעשתה היום והבטא יצאה 26540 עלייה של מעל 6 אלף ...
    לפי האחות במרפאה זה מראה על התפתחות .
    בחמישי אעשה שוב בדיקת בטא ואראה מה קורה
    הבנתי שבעיקרון אם העובר לא תקין הבטא אמורה לרדת ולא לעלות
    מישהו שמבין שישפוך לי קצת אור על הנושא .. אני אשמח
1 תגובות
עמוד 1
  • הי פולי,
    נשמע כמו רכבת הרים מה שאת עוברת.

1. ממליצה לחכות ולעשות את הבדיקות כמו שאומרים לך, בטוח נתנו לך איזה שהם הוראות
    2. ממליצה לא לקבל מאיתנו הבנות הסברים אלא מהרופאים.

סליחה על התשובה הלקונית.

בשורות טובות,
    ורד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה