היי בנות. שאלה קצת דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. עברתי הפריה ivf בפעם הראשונה שלא הצליחה לצערי קיבלתי את המחזור, המחזור הסתיים לגמרי לפני 4 ימים.. היום ראיתי בניגוב הפרשה חומה. (בחיים לא היו לי הפרשות חומות לאחר סיום המחזור) אציין שהמחזור הסתיים לגמרי לגמרי והייתי נקייה במשך כל ה4 ימים האלה. האם זה יכול להיות זיהום או משהו בגלל ההפריה שעברתי? גם היו לי קצת כאבים כמו כאבים של ביוץ... ואני יציין גם שאני כרגע בחודש מנוחה מהטיפולים אז אני לא מזריקה שום דבר. מה זה יכול להיות??? האם לפנות לרופא? אולי ציסטה? היה לי ביוץ מאוד חזק בחודש שעבר (נשאבו לי 18 ביציות) . תודה מראש לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • התייחסות בבקשה? ההפרשות ממשיכות ומתרבות מה זה יכול להיותתת? השתבש לי הגוף. מחר אני אמורה להיות בביוץ (ביוץ טבעי כי אני בהפסקה מטיפולים)
  • היי מתוקה:)
    אני בתחילתו של תהליך הזרעה
    כל מה שאת אומרת סינית בשבילי
    מה שנותר לי לומר לך יקירה זה המון בהצלחה!!!
    ושבע"ה אלוהים יעניק לך כוחות וחיזוקים:) ושתקלטי במהרה??
  • היי, לדעתי זוהי תגובה של הגוף אחרי הטיפול שעבר. לי אישית בכל פעם הגוף הגיב באופן שונה, פעם המחזור היה בקושי מגיע ואז בסוף היה ממש חזק, וכל מיני תופעות כאלו ואחרות.. אם יש לך אזשהו ספק לגבי זיהום או שמשהו לא רגיל, תפני לרופא שלך הכי טוב. הוא יכול גם להרגיע אותך מכל החששות שעלו... בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה!
  • קודם כל בשורות טובות בננות ושבעזרת השם תיקלטו להריון תקין ומלא
    לא לשכוח שכל גוף של אישה מגיב אחרת לעל טיפול והפרייה לכן רצוי על דבר כזה לפנות לרופא
  • הרופא אמר שאין מה לדאוג. אבל אוף זה כזה מבאס רציתי חופש מנוחה לשכוח מהכל.. להיות עם בעלי כמו שצריך....ועכשיו תקועה עם ההפרשות האלה כבר כמה ימים ולא יכולה להיות איתו בכלל. בחודש שעבר כשעברתי הפריה מסכן לא הייתי איתו בכלל. באסה של החיים בקיצור, וההפרשות רק מתרבות ונהיות יותר ויותר כהות. (סליחה על התיאור)
  • יש לי כאבים וההפרשות כבר הופכות לדם. אני לא מבינה מה הדם הזה? היה לי מחזור לפני שבוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה