צריכה חיזוקים בבקשה כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני זקוקה לייעוץ ותמיכה,
    אני ממש בייאוש מוחלט, נשואים כבר 8 שנים
    אחרי 5 שנים ולאחר IVF בסיבוב שני נולדה לנו בת, ילדה "מיוחדת" הילדה שכל כך חיכינו לה וכל כל סבלתי בשביל להביא אותה נולדה עם מומים קשים ומסובכים עברה מספר ניתוחים וסובלת בעיקר מעיכוב התפתחותי, אני מאוד מתביישת בה, משתדלת לצאת איתה כמה שפחות.
    מאז שנולדה אנו נמצאים בבירור גנטי, הבירור נמשך ונמשך.. נראה שלא עומד להסתיים לעולם. עד שלא יסתיים לא נוכל לחזור לטיפולים.
    אני מתקרבת לגיל 30. מיואשת מתמיד, אני כבר לא בטוחה שיהיו לי אי פעם עוד ילדים שלא נדבר על ילדים בריאים,
    להיכנס להריון טבעי אני לא יכולה בגלל בעיית זרע, גם טיפולים אני לא יכולה בגלל בעיה גנטית.
    מה יהיה איתי? איתנו? אני מותשת!
    רואה כאן שאלות שלכם על זריקות שאיבות ביוץ וכו' ומקנאה! הלוואי ויכולתי :( סגורה מכל הכיוונים.
    החלום שלי זה משפחה גדולה ושמחה, כנראה רק חלום!
    רואה את עצמי נשארת עם הילדה הזאת וזהו, קשה לי אני בוכה המון.
    תודה למי שקראה עד לכאן
    אשמח לחיזוקים,
    הלוואי ואצטרף לשואלת מן המניין בקרוב או מתישהוא.

MAYA
3 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה. וואו את נשמעת ממש מיואשת וכל כך נגעת לי. קודם כל תשמחי שיש לך אותה.. יש כאלה שלא יכולות להביא בכלל.. ברוך השם זאת בכל זאת מתנה מאלוהים. ולא כל כך הבנתי למה את לא יכולה לעשות שוב טיפולים? מזתומרת בעיה גנטית? ובדרכ בזכות הרפואה המתקדמת של היום אפשר לגלות אם יש משהו לא בסדר.. לא מחייב.. למה את פסימית?
  • היי,
    אני מותשת כי זה נראה לי כמו משהו שלא הולך להיגמר לעולם, אני לא יכולה לעבור טיפולים כי יש בעיה גנטית לילדה שטרם אובחנה, להיכנס להריון כרגע משמעותו לקחת סיכון לילד חולה. אנחנו לא מוכנים לקחת את הסיכון הזה, גדול עלינו..
    נכון שהרפואה מתקדמת ונכון שאפשר לגלות את הבעיה וישנה אפשרות גם שלא יעלו על הבעיה..
    הכל כל כך מסובך.
    לחשוב שיש לנו 6 עוברים מוקפאים שיכולתי כבר מזמן להיות אמא של אחד מהם :(
    MAYA
  • היי
    אי אפשר לתאר את ההרגשה שלך גם שנרצה להבין לליבך לא נוכל לצערי כי אף אחד לא יכול להבין לצערי את הכאב של אמא שאת רוצה לעזור לבת לבן שלך ולא יכולה
    אני רק יכולה להכיד לך שתהי חזקה אני יודעת שזה לא פשוט (החיים לא פשוטים ) וצריכים לנתמודד עם כל מיני דברים רק נותר להתפלל כדי להתחזק זה עוזר ולהגיד ברוך השם על כל יום שהיא בחייכם
    ויש אפשרות של לאמץ למרות שזה יכול לקחת שנים אבל שווה לנסות
    שולחת לך חיבוק ענק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה