המלצה למומחה פוריות בדרום/מרכז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, בעלי ואני בתחילת דרכנו בטיפולי פוריות והייתי שמחה להכוונה והמלצות.
    שנינו שייכים לקופ"ח כללית וכרגע הגניקולוג הפרטישלי הוא זה שהתחיל איתנו את התהליך. יש לנו בעיה משותפת, לי יש שחלה פוליציסטית (עברתי כבר 2 כריתות של טציסטות) ולבעלי 99% מהזרע לא תקין.
    הרופא הסביר לנו שהטיפול שמתאים עבורנו הוא IVF אבל חייב לעשות זאת בהדרגה..
    אז חודשיים ראשונים התחלנו עם טיפול הורמונלי עבורי (גלולות וזריקות) ועוד שבועיים עוברים להזרעות גם לניסיון של פעם-פעמיים ואז נתחיל IVF.

אני פונה אליכן כי אני שוקלת לפנות לגניקולוג שפוריות זו המומחיות שלו ואני לא כל כך יודעת איך זה עובד ולמי כדי בכלל לפנות...

אני מבאר-שבע והייתי שמחה למצוא רופא ממוחה שמומלץ באזורי פשוט כי זה יהיה נח יותר, אבל אם שווה וצריך להגיע למרכז בשביל שנזכה להביא ילד לעולם-נעשה זאת..

תודה על העזרה[

1 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי. ממש נגעת לי ללב. כל כך מבינה אותך.. כולנו פה באותה סירה בשביל לחזק ולתמוך. אני האמת מטופלת כבר 3 שנים העניין הוא שהספקתי לעבור הרבה בדרך ובגלל זה זה התעכב. היום ברוך השם הגעתי לפרופסור שהוא השליח של השם! אני ממליצה לך מכל הלב באמת!! הוא עובד עם הקופה (תאמיני לי שעד היום הוצאתי הרבה בלי כל סיבה) הוא מקסים ואנושי וכמובן עם אחוזי הצלחה של שנים... פרופסור אדריאן אלנבוגן .. ממליצה לך מכל הלב! ובעזרת השם שנזכה לישועות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה