הזרעה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, הייתי פה בעבר בעקבות תוצאות של מורפולוגיה נמוכה בזרע אצל בעלי...התחלנו בהזרעה ראשונה שלא צלחה ובהזרעה השניה הצלחנו להיכנס להריון...אני רושמת את זה כדי לחזק את כולכן כי הייתי במקום הזה והיה לי מאוד קשה להאמין שלהזרעה יש סיכויי הצלחה. תאמינו ובסוף זה יגיע בעזרת ה'.
    שיהיה בהצלחה...
10 תגובות
עמוד 1
  • היי ליאן
    ככ משמח אותי לשמוע ממך!
    אני צריכה לעשות עוד 2 בדיקות ולהתחיל בתהליך:) הלוואי שגם אצלי לא יקח זמן זה ככ מנחם:)
  • איזה יופי
    מזל טוב בשעה טובה להריון תקין ועגול
    שיעבור בקלות וביידים מלאןת
    את עכדיו נותנת אופטימיות למלא נשים
    ושירן 1 אל תדאגי גם זמנך יגיע ותתבשרי בבשורה טובה
    תאמיני ותחשהי חיובי
  • היי ליאן בהחלט מעודד והמון מזל טוב. גם אצלנו בעיית מורפולוגיה אבל אני כבר בשלב של הפריות לאחר 2 הזרעות בלבד. תגידי רציתי לשאול האם יש איזה משהו טבעי שאפשרי לעשות כדי לשפר את מצב הזרע? אוכל מסויים? משהו?
  • אני יודעת שקל לדבר אבל לפעמים צריך לשחרר. אנחנו ניסינו חצי שנה ולא הצלחנו. אני בת 30 אז רופאה שלי לא רצתה לחכות יותר ושלחה אותנו לבדיקות. אצל בעלי מורפולוגיה יצאה ממש רע. אחוז בודד של מבנה תקין. כמובן הרופאה אמרה שבמצב כזה הסיכוי להריון טבעי כמעט אפסי תתחילו טיפולים. קראתי קצת, ביררתי, כל ההורמונים, התהליך... החלטתי לא ללכת לטיפולים, כי במרפאה אמרו לי שבכל מקרה יזריקו לי הורמונים גם אם אצלי אין שום בעיה ואני מבייצת רגיל. אולי החלטה טיפשית אבל לא היה נראה לי הגיוני לפוצץ את הגוף שלי בהורמונים. אחרי לחץ מטורף של חצי שנה עזבתי הכל. חזרתי להתאמן כי הפסקתי, חשבתי שזה מפריע לי להיקלט. לפני כמה שבועות היינו בחו"ל, פתאום שמתי לב שמאחר לי המחזור וחוץ מזה שום סימן, הכל רגיל. עשיתי בדיקה פעמיים, שני פסים. פשוט לא האמנתי ובגלל זה אפילו לבעלי לא סיפרתי. עשיתי בדיקת דם יצא חיובי אבל עדיין זה לא אמין לי. כי הרופאה אמרה שאין סיכוי עם אחוז בודד של זרע תקין.
    סליחה על חפירות אבל אני יודעת כמה זה קשה, רק רציתי לשתף. אולי קצת יעודד מישהי. שחררו, תחזרו להתעסק בדברים שעושים טוב. חצי שנה חוץ מהריון לא חשבתי על דבר, רק דיכאונות וריבים עם בעלי כל יום על כל דבר אפשרי.
  • ואוו.. אצלנו גם אותו מצב של מורפולוגיה 1% והייתה אפילו בדיקה של 0%. המיקרה שלך מראה שהכל פשוט מלמעלה וכשהילד הזה צריך להגיע הוא יגיע גם אם הוא יהיה הזרעון היחיד הנורמלי מתוך 50 מיליון. בהחלט סיפור מעודד. אני לעומתך כן התחלתי טיפולים כבר חצי שנה אחרי החתונה אפילו שאני בת 25, כי פשוט הייתי לחוצה והיום אני כבר שנה מנסה עם טיפולים ולא הולך, אפילו מתוך 13 עוברים בהפריה לא שרד אחד בגלל מצב הזרע :(. בכל אופן הסיפור שלך מעודד אותי מאוד ויש תקווה תמיד. תודה ובהצלחה לכולנו
  • את סה"כ בת 25 חבל על כך הלחץ. ההורמונים והלחץ לא תורמים לתהליך כולו. בחצי שנה שניסינו פעם אחת לא נהנתי מיחסי מין, הגוף כל הזמן היה קשה כמו אבן, בעלי גם לא עמד בלחץ, לא היה מתפקד בכלל, הייתי כועסת ורבה איתו למה הוא לא מתפקד. כל מחזור הייתי בוכה ורבה עם כל העולם, לא יוצאת לשום מקום לא הולכת לשום אירוע. פתאום הריון נהיה מרכז חיים שלי כאילו אני לא מספיק בן אדם בלי זה. אפילו הפסקתי את הלימודים שלי.
    את בחורה צעירה, אם הביוץ שלך תקין למה לפוצץ את עצמך בהורמונים. זה משגע את הגוף.
    ההחלטה כי טובה שקיבלתי בחיים שלי זה לעזוב את הנושא לגמרי ולחזור להנות מדברים שעשיתי לפני הטירוף. אפילו שהרופאה שלי סירבה לטפל בי( כי סירבתי ללכת לטיפולים) ועכשיו אני מחפשת רופא נשים
  • ספרי לי על זה..מסכן בעלי (ואני). חודש שעבר קיימנו יחסי מין רק לפני השאיבה ועכשיו עד שנגמר המחזור ועשיתי חודש של הפסקה כדי להנות קצת ולשכוח עד שנגמר המחזור התחילו הפרשות ואני כבר שבוע עם הפרשות חומות בגלל חוסר איזון הורמונלי כנראה :( בגלל כל ההורמונים שלקחתי בחודש שעבר. בקיצור זה לא קל אבל אני מפחדת שיקח לי מלא זמן עד שיקלט טבעי כולן מסביבי בהריון ובא לי גםםם.. אני רוצה כבר בייבי משלי וזה קשה זה קשהה שזה לא הולך
  • ושכחתי לציין כמה התנפחתי בגלל ההורמונים האלה שלא נדע
  • בנות יקרות צריך להוריד מהלחץ הוא ממש משפיע לרעה
    וכן לעסוק בדברים שאת אוהבת לנהל שגרה רגילה לצאת הרבה(כזוג חשוב מאוד) ללכת לחברים שכייף לך איתם ללכת להיות הרבה בעבודה הקיצר להעסיק את עצמך ולהרפות קצת
    הכל מסתדר בסופו של דבר בעזרת השם
    גם תורכן יגיע ותתבשרו בבשורה הטובה מכולן
    והכי חשוב תאמינו בכל הכח
    בשורות טובות
  • היי אני ממש מזדהה איתכם בנות
    גם אני עוברת תקופה לא קלה אני בת 30
    אני מנסה להכנס להריון כבר שנה וחצי לפני חצי שנה נקלטתי ונפל לי בשבוע 5 מאז אני לא מצליחה להקלט זה ממש קשה כל חודש מחדש שמגיע המחזור אני פשוט שבורה
    אני מתחילה טיפולים אוטוטו מקווה שילך לנו בע״ה
    מאחלת גם לכן ????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה