טריזומיה 13 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

בהפלה האחרונה לקחו לראשונה את העובר לבדיקה. פטולוגיה. אתמול חזרו הבדיקות.
    הרופא התחיל ב: " לצערי זו היתה בת".
    וואו.
    מה שזה עשה לי.
    אילולא הוא היה אומר לי את מין העובר, או שעלי לאמר עוברית, אני לא חושבת שזה היה מחזיר אותי אחורה באופן זה החזיר אותי. אבל לשמוע שאפילו את מין העובר כבר ניתן היה לראות. להבין שאם הכל היה בסדר הייתי עכשיו בעיצומו של הריון עם בת.
    ואני...אני כל כך רוצה עוד בת...

אני מרגישה קצת חצופה עכשיו. איך אני בכלל מעיזה לכתוב את השורות האלו? הרי יש כל כך הרבה נשים שאין להם אף לא ילד אחד. לי יש שניים. שניים!! ובחוצפתי אני ממררת על עוד הריון שלא צלח. על הריון שהפעם אני גם יודעת בוודאות, שאם היה מצליח הייתה לי בת נוספת בסופו.

אם מישהי מהבנות בפורום, הייתה כותבת דבר כזה, הייתי עונה לה שאי אפשר ולא צריך להשוות בין כאב שאת חווה לבין כאב של אדם אחר. כל אחד כואב את כאבו ולכל אחד יש את הזכות המלאה לשתף. כי בשביל זה אנחנו כאן.

קצת קשה לי לאמר את זה לעצמי...
    וקשה לי עוד יותר לראות כמה מילה אחת קטנה. בת. עשתה בי שמות. החזירה אותי שבועות ארוכים של טיפול לאחור. כאילו לא עשיתי כלום בחודשיים שעברו מהגרידה.

שבת שלום,
    יעל
1 תגובות
עמוד 1
  • הייתי כל כך סביב המילים שהרופא אמר לי, שבכלל לא הסברתי את הכותרת...אז זו בעצם הייתה הסיבה להפלה. בעוברית התגלתה טריזומיה 13.
    ואני מעדיפה לא להרחיב על המשמעויות...

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה