דימומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה ומוצלחת לאחר ניסיונות רבים ולפני ivf נודע לי שאני בהריון ספונטני
    בטא ראשונה 1490
    לאחר ימים הופיעו דימומים הייתי במיון נצפה שק הריון
    נאמר לנוח ולשתות הרבה
    6 ימים לאחר מכן שוב דימומים שוב מיון הפעם נצפה בטא 3000 שק הריון וחלמון
    שלושה ימים לאחר מכן חשכו עיני דימום אגרסיבי שוב מיון
    עדיין נפצה שק הריון וחלמון ללא קוטב עוברי
    בעיקבות כך ב10/8/16 נעשה שוב בדיקת הטא ובפעם היא 27.393
    האם הבטא תקין
    האם אני דואגת לחינם
    ההריון מאוד חשוב לי
7 תגובות
עמוד 1
  • תאריך מחזור אחרון 22.6.16
  • שלום רב

אני מבין שהפער בין הבתא הראשונה (1490) לבין הבתא השניה (3000) הוא פער של 6 ימים...במידה וכך, אז מדובר בעליית בתא לא תקינה. אני לא מבין מהו פער בין הבדיקה השנייה (3000) לבין זו שאחריה (27,393).
    בערך בתא שכזה כדי כבר לחזור על האולטרה-סאונד וזו תהיה הדרך הטובה ביותר לקבוע האם ההריון תקין ומתפתח.

ד"ר הדר

• הבטא ה1 בוצע ב28/7 בשעה 9 בבוקר ויצא 1498.6
    השנייה ב 30/7 בשעה 2 בלילה ויצא 2785.4
  • 27.393.8 היה ב10/8
    וב14/8 42.016
  • כאמור, גשי לעשות אולטרה-סאונד, אין טעם להמשיך במעקב בתא

ד"ר הדר

• שבוע 8 נצ9ה עובר + דופק
    והמטומה בעיקבות הדימומים האם יש סכנה לעובר ? האם צריך קלקסטאן ?
    האם זה פשוט נספג לבד ?
  • שלום רב

אם יש המטומה לא צריך קלקסן (אלא אם כן יש סיבה רפואית אחת לקחת קלקסן שאיני מודע לה). המטומה לרוב נספגת ללא כל השלכות אך מדובר בגורם סיכון - עם תוספת סיכון יחסית קטנה להפלות, לידות מוקדמות והפרדות שלייה בהמשך ההריון. ככלל, הסיכוי שזה ישפיע לרעה הוא מאוד נמוך. זה תלוי כמובן בגודלה, מיקומה ומתי נספגת.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה